Makrobiotisch koken

Makrobiotisch koken - Karina van der Pol | Highergroundnb.org

...f gestoomd (in een stoommandje in een pan boven kokend water) in plaats van een kwartiertje koken tot ze gaar zijn ... Makrobiotisch koken - Karina van der Pol, Hans van der Pol ... ... . Makrobiotisch koken. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15 Makrobioties koken, Karina van der Pol, 3e druk, Ankh, 1982, 175 blz. 16x20 cm, slappe kaft, Inhoud: Dit boekje is een praktische hulp voor mensen, die pas beginnen met makrobiotisch koken, de bereidingswijzen van o.a. granen, bonen, groenten en zeewieren worden in afzonderlijke hoofdstukken behandeld... Koken in de hogedrukpan ... Japanse macrobiotische ingrediënten | Kookboek | Annette ... ... .a. granen, bonen, groenten en zeewieren worden in afzonderlijke hoofdstukken behandeld... Koken in de hogedrukpan . De hogedrukpan wordt vaak gebruikt voor het koken van van granen en peulvruchten, die normaal gesproken een lange kooktijd nodig hebben. De snelle bereidingswijze is hierbij de winst. Bij gebrek aan een hogedrukpan, kunnen granen en peulvruchten natuurlijk ook in een gewone pan (maar dan wel langer) worden gekookt. 21-apr-2016 - Bekijk het bord "macrobiotische recepten" van jackofoto op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Macrobiotische recepten, Recepten, Eten. Voor het beste resultaat moet je ze namelijk lang wellen en koken. Zo ook bij kikkererwten. Laat ze ten minste 8 tot 12 uur lang weken in koud water. Gebruik voor het weken ongeveer drie keer zoveel water als erwten, dus bijvoorbeeld bij 100 gram gedroogde kikkererwten 300 ml water. Je kunt daarna het weekvocht gebruiken om ze in te koken. Op 2dehands.be vind je altijd wat je zoekt stap voor stap koken. print. Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips. Maak de bleekselderij schoon en snijd het in schuine stukjes. Macrobiotisch eten. Een macrobiotisch dieet bestaat uit granen, peulvruchten en afgeleiden, een klein beetje dierlijk voedsel, ... Er wordt zuinig omgesprongen met zuivel, vlees (vegetarisch koken), eieren en gebakken meelproducten zoals brood en koekjes. Men verkiest zuurdesembrood boven gistbrood en men eet vaak glutenvrij....

INFORMATIE

AUTEUR
Karina van der Pol
DIMENSIE
5,13 MB
BESTANDSNAAM
Makrobiotisch koken.pdf

OMSCHRIJVING

Karina van der Pol is al acht jaar bezig met natuurvoeding, waarvan de laatste zes jaar makrobiotisch.De inhoud van Makrobiotisch koken is het resultaat van aantekeningen van kooklessen, die zij gevolgd beeft bij Aveline Kushi en Wieke Nelissen. De ervaring en inzichten, verkregen na acht jaar koken met natuurvoeding, hebben uiteraard ook een belangrijke rol gespeeld.Dit boekje is een praktische hulp voor mensen, die pas beginnen met makrobiotisch koken; de bereidingswijzen van o.a. granen, bonen, groenten en zeewieren worden in afzonderlijke hoofdstukken behandeld. Maar ook wie al langer vertrouwd is met de makrobiotiek zal er veel plezier aan kunnen beleven.Ieder hoofdstuk begint met een korte omschrijving van de daarin behandelde voeding. Deze omschrijvingen geven een indruk van de oorsprong van het voedsel, de teeltwijze, de gebruiksmogelijkheden en de indeling van yin naar yang.Alle ideeën en recepten zijn met de tekeningen van Hans van der Pol geordend tot een handzaam, overzichtelijk en prettig leesbaar kookboek. Het mag dan ook in geen enkele makrobiotische keuken ontbreken!

Wil je het boek lezen?Makrobiotisch koken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karina van der Pol. Lezen Makrobiotisch koken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN