Fiscale Aspecten Van Pensioen

Fiscale Aspecten Van Pensioen - H.M. Kappelle | Highergroundnb.org

...juni 1999 bestaande pensioenregelingen.. ... Civiele en fiscale aspecten van pensioendeling ... ... . Fiscale Aspecten Van Pensioen (Onbekende bindwijze). Fiscale Aspecten Van Pensioen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Fiscale aspecten. Belasting van de winst van een onderneming in de vorm van een B.V. vindt plaats in drie etappes. Allereerst krijgt 'de ondernemer' als ... PDF Fiscale aspecten van het pensioenstelsel ... . Allereerst krijgt 'de ondernemer' als directeur een salaris dat belast is met loon/inkomstenbelasting. Aan de hoogte van dit salaris zijn minimumeisen gesteld. De fiscale aspecten van thuiswerken. Door de coronacrisis kunnen veel werkgevers niet meer om thuiswerken heen. Daar moeten de werknemers natuurlijk wel de voorzieningen voor hebben. De werkgever kan deze onbelast vergoeden onder de werkkostenregeling (WKR), maar dan moet wel aan een aantal voorwaarden zijn voldaan. Welke zijn dat? Fiscale aspecten van het ondernemen. A...

INFORMATIE

AUTEUR
H.M. Kappelle
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
Fiscale Aspecten Van Pensioen.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscale Aspecten Van Pensioen 1e druk is een boek van H.M. Kappelle uitgegeven bij Sdu Fiscale & Financiele Uitgevers. ISBN 9789064762192 Deze vierde herziene druk betreft een cijfermatige update van de derde druk die in 2005 is verschenen. Tevens zijn wijzigingen in verband met de per 1 januari 2007 ingegane Pensioenwet waar nodig meegenomen.Achtereenvolgens worden het kader, de historie en de pensioenvormen met hun specifieke fiscale aspecten beschreven. De wetswijzigingen in het kader van de afschaffing van de fiscale faciliteiten voor VUT en prepensioenregelingen zijn verwerkt in de diverse hoofdstukken maar tevens op een overzichtelijke wijze in een apart hoofdstuk opgenomen.Het boek is geschreven door praktijkmensen en behandelt de ingewikkelde en weerbarstige materie op een heldere en toegankelijke wijze, met name door het gebruik van vele – vaak aan de praktijk ontleende – voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Fiscale Aspecten Van Pensioen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.M. Kappelle. Lezen Fiscale Aspecten Van Pensioen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN