Engel in wolken gehuld

Engel in wolken gehuld - Vera Srbinovic | Highergroundnb.org

...dt het boek, Albrecht Dürer, 1498 | Een engel gehuld in een wolk, met een stralend gezicht en met benen als brandende pilaren, verschijnt aan Johannes en geeft hem een boek, dat hij meteen begint op te eten ... Hij komt met de wolken - In Geest en Waarheid ... . Op versozijde Latijnse bijbeltekst in gotisch schrift in twee kolommen. Vanmorgen willen we toch even naar die wolken kijken. Niet om de woorden van de engelen te negeren, maar juist om de heerlijkheid van God te zien; in Jezus, die nu zit aan de rechterhand van Vader, genieten van de mooie hemel, de stralende zon, en prachtige wolken. Bij hemelvaart denk je misschien dat Jezus' koningschap in nevelen is gehuld: Hemel Blauw Wolken. 645 642 47. Landschap Bergen. 393 467 38. Log Cabine Schuur. 416 418 38. Hill Blauwe Hemel. 367 446 34. Zon ... Engel in wolken gehuld | Srbinovic, Vera | 9789051798203 ... ... . Bij hemelvaart denk je misschien dat Jezus' koningschap in nevelen is gehuld: Hemel Blauw Wolken. 645 642 47. Landschap Bergen. 393 467 38. Log Cabine Schuur. 416 418 38. Hill Blauwe Hemel. 367 446 34. Zonsondergang Bomen. Volgende pagina ......

INFORMATIE

AUTEUR
Vera Srbinovic
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
Engel in wolken gehuld.pdf

OMSCHRIJVING

De poëziebundel 'Engel in wolken gehuld' van de vooraanstaande Servische dichter Vera Srbinovic werd vertaald door Theo Monkhorst op basis van de in 2008 in het Engels verschenen uitgave en in samenwerking met de Nederlands sprekende dichter zelf. Het betreft hier dus een geautoriseerde vertaling in het Nederlands.Enkele citaten over het werk van Vera Srbinovic:'Vera Srbinovic heeft gedurende decennia gedichten geschreven die haar uniek maken onder moderne Europese dichters'. (Introductie door dr. Drashko Redjep, vooraanstaand Servisch schrijver en criticus.) 'Haar gedichten zijn Poesjkinesque, warm en teder.' (Politica, Servisch Dagblad).'Vera Srbinovic roept de herinnering op aan oude beschavingen, in haar eigen stijl met een zeer passende poëtische verbeelding.' (Dragomir Brajkovic, Servisch dichter).

Wil je het boek lezen?Engel in wolken gehuld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vera Srbinovic. Lezen Engel in wolken gehuld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN