Belastingparadijs België

Belastingparadijs België - Marco Van Hees | Highergroundnb.org

...: belga. Belgische bedrijven verkiezen Dubai als belastingparadijs ... Belastingparadijs voor verlagen van belasting ... ... . Met dank aan één (diamant ... Deze 21 landen komen op de Zwarte Lijst van landen die volgens Nederland een belastingparadijs zijn ANP , Business Insider Nederland 28 dec 2018 Deel dit artikel. Geen vermogensbelasting en inkomstenbelasting betalen. Veel van deze landen zijn in trek bij vermogende particulieren. In tegenstelling tot de 1,2% vermogensbelasting in Nederland, betaal je in deze landen vaak 0% aan vermogensbelasting. Maar ook voor particulieren zonder een groot vermogen zijn deze ... De 5 beste belastingparadijzen | Financieel: Belasting ... . Maar ook voor particulieren zonder een groot vermogen zijn deze landen vaak aantrekkelijk: de inkomstenbelasting die wordt geheven is in de meeste gevallen ... België grenst in het noorden aan Nederland, in het zuiden aan Frankrijk, in het westen aan de Noordzee en in het oosten aan Luxemburg en Duitsland. Het is een van de weinige landen met twee officiële talen; het Vlaams (Nederlands, gesproken door 55% van de bevolking) en het Waals (Frans, gesproken door 34% van de … Lees verder België...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Van Hees
DIMENSIE
12,36 MB
BESTANDSNAAM
Belastingparadijs België.pdf

OMSCHRIJVING

'Sire, laten we de armen belasten, ze zijn met meer', adviseerde minister van Financiën Jean-Baptiste Colbert ooit zijn baas zonnekoning Lodewijk XIV. Colbert is al een paar eeuwen dood maar in dit kleine koninkrijk aan de Noordzee lijken zijn ideeën springlevend.Voor wie inkomsten uit vermogen haalt is België een belastingparadijs. Met allerlei aftrekken en vrijstellingen: van notionele interesten, definitief belaste inkomsten, meerwaarden op aandelen... Maar o wee als je de pech hebt je inkomen uit arbeid te halen en niet tot de 1% rijkste Belgen te behorendat is de groep die evenveel bezit als de 60% minst rijken.Marco Van Hees, onder de taalgrens bekend als de Robin Hood van de Borinage en de man achter onthullingen van de PVDA-studiedienst, fileert het systeem dat België bovenaan alle rankings van fiscale paradijzen katapulteert, netjes tussen de Bahama's, de Kaaimaneilanden en Luxemburg. Over de 496 euro belastingen van Arcelor Mittal, Delphine Boël als dochter van Bernard Arnault en de noodzaak van een miljonairstaks.

Wil je het boek lezen?Belastingparadijs België in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Van Hees. Lezen Belastingparadijs België Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN