Waterstaat in kaart

Waterstaat in kaart - M. Blauw | Highergroundnb.org

...r TUDelft Library Klik hier om naar het formulier te gaan Kartobibliografie van de Waterstaatskaart (1865-1991) De Waterkaart van Nederland, onmisbaar voor iedere schipper ... Boek: Waterstaat in kaart. Geschiedenis van de ... ... . Waterkaarten met live tijden van bruggen en sluizen, stremmingen, boeiposities, marifoonkanalen, markeringen en actuele waterhoogtes. En nog veel, veel meer. Op kaart Uit lijst Menu openen Rijkswaterstaat Waterinfo Toon zoeken. Gebruik mijn huidige locatie om meetlocaties te zoeken Zoek een plaats of meetlocatie Invoer wissen Zoeken. Er is iets misgegaan bij het laden van de applicatie. Download meer data. Inzoomen Uitzoomen. Informatie. ... Waterstaat in kaart | ISBN 9789053452233 direct en eenvoudi ... Blauwalgen en zwemwater | Rijkswaterstaat ... . Er is iets misgegaan bij het laden van de applicatie. Download meer data. Inzoomen Uitzoomen. Informatie. ... Waterstaat in kaart | ISBN 9789053452233 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kaart van de rivier de Boven Maas van Visé tot Woudrichem : in vierendertig bladen [Delft] : Algemeene Dienst van den Waterstaat, [1849-1856] Signatuur: LL.10994gk. Kaart van de rivier de IJssel van Westervoort tot Kampen : in twintig bladen benevens twee supplementaire bladen [Delft] : Algemeene Dienst van den Waterstaat, 1840-1846 Waterstaat in kaart : geschiedenis van de waterstaatskaart van Nederland, 1865-1992. toon extra info. Maili Blauw. Auteur(s) Blauw ... 160 p: ISBN: 9053452230: Op papier: Trefwoorden (cab) geografie / hydrologie / kaarten / water / waterbeheer / geschiedenis / nederland / cartografie / gegevensverwerking / computers / grafische documenten ... 10 Waterstaat / Kaarten en Tekeningen 4.WCA wordt gebruikt, gevolgd door een onderverdeling op provincie, waarna, indien van toepassing, België. Voor ieder inventarisnummer is, voor zo ver mogelijk, het object beschreven, de plaatsnaam, de schaalaanduiding en de datum. Waterstaat in kaart. Geschiedenis van de Waterstaatskaart van Nederland 1865-1992. Blauw, M. Uitgave in samenwerking met: Meetkundige Dienst De Waterstaatskaart geeft een gedetailleerd beeld van de afwatering van ons land. Kaart van Nederland met de belangrijkste waterwegen. De waterstaat in Nederland is de toestand van het water ten opzichte van het land of de activiteiten van de overheid gericht op bescherming tegen het water en het geschikt maken en beheren van het water voor menselijk gebruik. Op deze persoonsgebonden kaart worden de rij- en rusttijden geregistreerd. Kiwa Register verstrekt deze bestuurderskaarten namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat. EU of niet-EU? B...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Blauw
DIMENSIE
4,82 MB
BESTANDSNAAM
Waterstaat in kaart.pdf

OMSCHRIJVING

De Waterstaatskaart geeft een gedetailleerd beeld van de afwatering van ons land. De kaart biedt een unieke hoeveelheid aan waterstaatkundige gegevens, zoals informatie over polders en waterpeilen, over molens, gemalen, duikers, stuwen, sluizen en waterkwaliteit. Met de bijbehorende provinciale beschrijvingen vormt de kaart een rijke bron voor wie wil weten waar het Nederlandse water heen gaat en langs welke weg. De Waterstaatskaart van Nederland op de schaal 1:50.000 werd van 1865 tot 1992 uitgegeven door Rijkswaterstaat. Waarom is destijds tot vervaardiging van de kaart besloten en waarom is men daar in 1992 mee gestopt? Hoe veranderde de weergave op de kaart, met welke frequentie kwam deze uit en wat hield de kaartenmakers verder bezig? Deze en vele andere vragen komen aan de orde in dit boek over de kaart, haar makers en haar gebruikers.

Wil je het boek lezen?Waterstaat in kaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Blauw. Lezen Waterstaat in kaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN