Herinneringen aan 'De Nest'

Herinneringen aan 'De Nest' - Arie Pieters | Highergroundnb.org

... Museum roept op om herinneringen aan de coronacrisis te bewaren, zodat toekomstige generaties kunnen zien hoe radicaal deze crisis het leven in Den Haag heeft veranderd ... Herinneringen aan 'De Nest', Arie Pieters | 9789463422642 ... ... . Prachtige herinneringen aan Roofdierengalerij Artis ... Herinneringen. De galerijen zijn niet meer van deze tijd, ... „Soms deden jonge tijgers het niet goed in een nest en dan werden ze eruit gehaald om met de hand grootgebracht te worden. Dus nu weet je dat de wesp die door je hoofd zoemt als je slaapt eigenlijk iets betekent. We moeten onthouden dat een wesp droom verband kan houden met ons wakende lev ... Herinneringen aan 'De Nest' - Arie Pieters - (ISBN ... ... . Dus nu weet je dat de wesp die door je hoofd zoemt als je slaapt eigenlijk iets betekent. We moeten onthouden dat een wesp droom verband kan houden met ons wakende leven, bijvoorbeeld onze herinneringen aan de dag, emoties en misschien het feit dat je een wesp in het dagelijks leven voorbij zou zien vliegen. Blijvende herinnering. Op de dag dat ze 35 zou zijn geworden, werd Guusje begraven in Den Haag, waar Dinand nog elk jaar rozen voor haar neerlegt. Het was ook Dinand die in 2007 de Guusje Nederhorst Foundation oprichtte, als blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel en Pip....

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
3,53 MB
BESTANDSNAAM
Herinneringen aan 'De Nest'.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. In dit boek reizen we terug in de tijd, naar met name de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wij nemen dan een kijkje in de 's-Gravendeelse wijk 'De Nest', zoals die er tot 2009 uit heeft gezien. In de periode 2009-2017 is de wijk tijdens een herstructurering ingrijpend gewijzigd. Zo'n driekwart van de huizen die na de Tweede Wereldoorlog en in de jaren na de Watersnoodramp van 1953 zijn gebouwd, zijn inmiddels vervangen door nieuwbouw. Aan de hand van vele tientallen foto's proeven we in dit boekje weer even de sfeer van de oude 'Nest'.

Wil je het boek lezen?Herinneringen aan 'De Nest' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen Herinneringen aan 'De Nest' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN