Herinneringen aan 'De Nest'

Herinneringen aan 'De Nest' - Arie Pieters | Highergroundnb.org

...espondent voor een regiokrant. Eerder .. ... Herinneringen aan 'De Nest', Arie Pieters | 9789463422642 ... ... . Herinneringen aan 'De Nest'. Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. In dit boek reizen we terug in de tijd, naar met name ... 'Herinneringen aan 'De Nest' (80 pag ... Herinneringen aan 'De Nest' - Arie Pieters - (ISBN ... ... ... 'Herinneringen aan 'De Nest' (80 pagina's, ISBN: 9789463422642) is ondermeer te bestellen via de webwinkel van de uitgever: Website: www.mijnbestseller.nl De prijs is €12,99. Ook bij elke goede boekhandel kan men het boek bestellen. Lees meer over: De Nest 's-Garvendeel Bevershoek Oranjestraat Nassaustraat. Herinneringen aan 'De Nest'.pdf PUBLICEER DATUM augustus 2017 SCHRIJVER Arie Pieters ISBN 9789463422642. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. De Revisor. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. Herinneringen aan 'De Nest' De 's-Gravendeelse wijk 'De Nest' in vroeger tijden Arie Pieters • Boek • paperback. Samenvatting . Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Harry Potter en de Halfbloed Prins (oorspronkelijke titel: Harry Potter and the Half-Blood Prince) is de zesde Harry Potterfilm, gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse schrijfster J.K. Rowling.De film werd geregisseerd door David Yates, die eerder ook al de vijfde film regisseerde.. De rollen van Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel werden opnieuw vertolkt door ... Herinneringen aan 'De Nest' de 's-Gravendeelse wijk 'De Nest' in vroeger tijden Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fot...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie Pieters
DIMENSIE
4,25 MB
BESTANDSNAAM
Herinneringen aan 'De Nest'.pdf

OMSCHRIJVING

Arie Pieters, woonachtig in 's-Gravendeel, is in het dagelijkse leven o.a. actief als fotograaf, tekstschrijver op het gebied van reclame & promotie en freelance correspondent voor een regiokrant. Eerder schreef hij boeken over de monumentale bomen en de natuur in de regio waar hij zelf woont; de Hoeksche Waard. In dit boek reizen we terug in de tijd, naar met name de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wij nemen dan een kijkje in de 's-Gravendeelse wijk 'De Nest', zoals die er tot 2009 uit heeft gezien. In de periode 2009-2017 is de wijk tijdens een herstructurering ingrijpend gewijzigd. Zo'n driekwart van de huizen die na de Tweede Wereldoorlog en in de jaren na de Watersnoodramp van 1953 zijn gebouwd, zijn inmiddels vervangen door nieuwbouw. Aan de hand van vele tientallen foto's proeven we in dit boekje weer even de sfeer van de oude 'Nest'.

Wil je het boek lezen?Herinneringen aan 'De Nest' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie Pieters. Lezen Herinneringen aan 'De Nest' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN