De Kameleon Omnibus

De Kameleon Omnibus - H. de Roos | Highergroundnb.org

...oot naar een nieuw huis in het dorp. Roos, H ... Kameleon Omnibus : De Kameleon In De Storm / Alle Hens Aan ... ... . De,Kameleon Omnibus. De Kameleon knapt het op. Met de Kamleon vooruit. De Kameleon ruikt onraad. tweedehands te koop voor €15.00 De 26 e druk zit in de Kameleon omnibus. DE KAMELEON STEEKT VAN WAL Illustraties: Gerard van Straaten Zonnebloemserie; met glanzende kaft 1 e-18 e druk => Zonnebloem onderaan de rug. 124 pagina's. 4 tekeningen (bladzijde 40, 81, 104 en begin voor 69). Suksessserie; met glanzende kaft 19 e druk ... De Kameleon omnibus; 2 - bibliotheek.nl ... . Suksessserie; met glanzende kaft 19 e druk => UKA embleem onderaan de rug. 121 pagina's. Kameleon Omnibus II | ISBN 9789020695250 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! Kameleon omnibus. [H de Roos; Gerard van Straaten] -- Drie avonturen van de Friese tweeling Hielke en Sietse met hun snelle boot. Vanaf ca. 9 jaar....

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
9,69 MB
BESTANDSNAAM
De Kameleon Omnibus.pdf

OMSCHRIJVING

Omnibus 1.Wie kent ze niet: de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer en hun trouwe boot de Kameleon. Samen met hun vrienden beleven de stoere schippers spannende avonturen op en rond de Friese wateren. Ze schieten meteen te hulp als een zeiler vastzit of wanneer er iemand in nood is. Natuurlijk ontbreken in de verhalen ook grappenmaker Gerben Zonderland, vader Klinkhamer, veldwachter Zwart en tal van andere inmiddels bekende figuren niet.

Wil je het boek lezen?De Kameleon Omnibus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De Kameleon Omnibus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN