Nooit Zongen Vogels Harder

Nooit Zongen Vogels Harder - Rob Chrispijn | Highergroundnb.org

...ns Kick van der Veer 01 by Rob Chrispijn, Kick van der Veer (ISBN: 9789038893150) from Amazon's Book Store ... Ebook ePUB: Nooit zongen vogels harder - geschreven door ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Ga dus nooit achter een vogel aan die staat te schuilen. Je wordt er zelf alleen maar nat van en de vogel vangen lukt je nooit. Is de vogel duidelijk verzwakt (je kunt hem zonder al te veel inspanningen oppakken), breng hem dan naar het vogelasiel. Daar kan hij op krachten komen. Ach, en elke vogel neemt wel eens een poosje rust. Een vogel weet dat wa ... Nooit zongen vogels harder van Rob Chrispijn | Boek en ... ... . Daar kan hij op krachten komen. Ach, en elke vogel neemt wel eens een poosje rust. Een vogel weet dat wanneer hij aangekomen is op de plaats van bestemming, zo snel mogelijk moet laten weten dat hij er is. Of vogels plezier beleven aan de zang is maar de vraag. Ze zijn waarschijnlijk nooit chagrijnig of vrolijk. Ze zingen als het moet en als ze er de tijd voor hebben. Welke vogel fluit mooi en welke niet? Radioprogramma over natuur, milieu, klimaat en duurzaamheid. Presentatie: Menno Bentveld....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Chrispijn
DIMENSIE
5,24 MB
BESTANDSNAAM
Nooit Zongen Vogels Harder.pdf

OMSCHRIJVING

Rob Chrispijns succesvolle loopbaan begon met een vrije vertaling van ‘Suzanne’ van Leonard Cohen, die in de uitvoering van Herman van Veen een grote hit werd. De samenwerking met Herman van Veen resulteerde in een groot aantal theatershows en platen, met evergreens als ‘Rozengeur’, ‘Fiets’, ‘Kletsnatte clowns’ en ‘Uit elkaar’. Ook Liesbeth List had hits, met ‘Kinderen een kwartje’ en ‘Loeki Knol’. Andere artiesten die teksten van Chrispijn zongen zijn Frans Halsema, Paul de Leeuw, Lenette van Dongen, Angela Groothuizen en Heddy Lester. Verder schreef hij theaterprogramma’s voor Peter Faber en Heddy Lester en, met Hans Dorrestijn, het toneelstuk Een dag lelijk is niet erg. Zijn muzikale sprookje Santa stond in een Engelse bewerking op Broadway. Samen met twee muzikanten had hij ook een eigen theaterprogramma Ogen met uitzicht op zee waarmee hij langs kleine theaters tourde. Chrispijn werkt inmiddels al vijftien jaar met veel plezier mee aan Het Klokhuis en Sesamstraat.

Wil je het boek lezen?Nooit Zongen Vogels Harder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Chrispijn. Lezen Nooit Zongen Vogels Harder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN