Muis - Muis gaat naar een musical

Muis - Muis gaat naar een musical - Lucy Cousins | Highergroundnb.org

...from a library! Muis gaat naar een musical ... Muis gaat naar een musical - Musical Vibes ... . [Lucy Cousins; Studio Bos.] -- Muis gaat met haar vrienden naar het theater. Ze willen allemaal graag de musical 'Vrolijke veren' zien. Hoe gaat het eraantoe in het theater? Oblong prentenboek met vrolijk gekleurde illustraties. ... Beleef met Muis wat er allemaal gebeurt bij een musical. Leuk om samen te lezen als voorbereiding op een bezoek aan het theater. Muis gaat naar een musical, Lucy Cousins ... Muis gaat naar een musical - Lucy Cousins - Leopold ... ... . Muis gaat naar een musical, Lucy Cousins - Hardback - 9789025876685 | AKO boeken Muis gaat naar een musical is een prentenboek in relatief klein oblong formaat. Een eenvoudig voorleesverhaal dat zich perfect leent om de wereld te ontdekken en op uitstap te gaan. Zoals naar het theater om een musicalvoorstelling te gaan zien… Veel show, kleur, muziek, decors… dit boek verdient een groot applaus. Muis gaat naar een musical. Voor peuters en kleuters. Beleef met Muis wat er allemaal gebeurt bij een musical. Leuk om samen te lezen als voorbereiding op een bezoek aan het theater. Muis en haar vriendjes gaan naar een musical. Ze hebben een kaartje voor de voorste rij, zodat ze alles goed kunnen zien. Muis en haar vriendjes gaan naar een musical. Ze hebben een kaartje voor de voorste rij, zodat ze alles goed kunnen zien. Het is een fantastische show met vrolijke muziek en prachtige decors! Muis en haar vriendjes geven de acteurs een groot applaus. En als ze terug naar huis lopen, zingen ze de liedjes na. Wat een geweldige avond! Muis. gaat naar een musical Een Muis ontdekt ... Muis. gaat naar een musical Een Muis ontdekt-boek. Lucy Cousins . Voor peuters en kleuters. Beleef met Muis wat er allemaal gebeurt bij een musical. Leuk om samen te lezen als voorbereiding op een bezoek aan het theater. ... Het boek Muis gaat naar een musical, geschreven door Lucy Cousins, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Muis en haar vriendjes gaan naar een musical. Ze hebben een kaartje voor de voorste rij, zodat ze alles goed kunnen zien. Het is een fantastische show met vrolijke muziek en prachtige decors! Muis en haar vriendjes geven de acteurs een groot applaus. En als ze terug naar huis lopen, zingen ze de liedjes na. Wat een geweldige avond! Muis is uitgenodigd voor een bijzondere bruiloft: Struisvogel en Pinguïn gaan trouwen! Muis en haar vriendjes trekken hun mooiste kleren aan. Ze dansen op het feest, smullen van de bruidstaart en wensen het bruidspaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Cousins
DIMENSIE
3,12 MB
BESTANDSNAAM
Muis - Muis gaat naar een musical.pdf

OMSCHRIJVING

Voor peuters en kleuters. Beleef met Muis wat er allemaal gebeurt bij een musical. Leuk om samen te lezen als voorbereiding op een bezoek aan het theater.Muis en haar vriendjes gaan naar een musical. Ze hebben een kaartje voor de voorste rij, zodat ze alles goed kunnen zien. Het is een fantastische show met vrolijke muziek en prachtige decors! Muis en haar vriendjes geven de acteurs een groot applaus. En als ze terug naar huis lopen, zingen ze de liedjes na. Wat een geweldige avond!

Wil je het boek lezen?Muis - Muis gaat naar een musical in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Cousins. Lezen Muis - Muis gaat naar een musical Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN