Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront

Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront - Django Mathijsen | Highergroundnb.org

... programmeur van robotauto's en raakt alles kwijt wanneer hij verdacht wordt van terrorisme ... Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront (Dutch Edition ... ... . Opgejaagd door de politie komt hij net bij terroristen terecht en ontdekt hij een gruwelijk massamoordcomplot. Zijn eerste roman, "Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront", is uitgegeven in 2010 door Books of Fantasy. Samen met Anaïd Haen heeft hij "Codenaam Hadsadah" geschreven, de eerste thriller over WikiLeaks, uitgegeven door e-Publikant in 2011. Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront speelt zich een jaar of dertig in de toekomst af ... Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront | FantasyWereld ... . Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront speelt zich een jaar of dertig in de toekomst af. Robots hebben zeer veel taken waar nu nog mensen voor nodig zijn overgenomen. Zo hebben veel mensen een robot als hulp in de huishouding, zijn caissières allemaal vervangen en hebben fabrikanten van seksspeeltjes niet stilgezeten. Mando vide en robotbevrijdingsfront. Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront is een bloedstollende SF technothriller die speelt rond het jaar 2040. Mando Vidé is een programmeur van robotauto's en raakt alles kwijt wanneer hij verdacht wordt van terrorisme. Opgejaagd door de politie komt hij net bij terroristen terecht en ontdekt hij een gruwelijk massamoordcomplot. Read "Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront" by Django Mathijsen available from Rakuten Kobo. Deze bloedstollende sciencefiction technothriller speelt rond het jaar 2040. Een programmeur van robotauto's raakt alles... Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront. By Django Mathijsen. Een programmeur van robotauto's raakt alles kwijt als hij wordt verdacht van terrorisme. Opgejaagd door de politie, duikt Mando onder bij terroristen en ontdekt een gruwelijk massamoordcomplot. Een race tegen de kl...

INFORMATIE

AUTEUR
Django Mathijsen
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront.pdf

OMSCHRIJVING

Deze bloedstollende sciencefiction technothriller speelt rond het jaar 2040. Een programmeur van robotauto's raakt alles kwijt als hij wordt verdacht van terrorisme. Opgejaagd door de politie, duikt Mando onder bij terroristen en ontdekt een gruwelijk massamoordcomplot. Wie zitten erachter, wat zijn hun motieven en wat hebben het Robot Wars kampioenschap en een ontvoerde vechtrobot ermee te maken? Een race tegen de klok begint.Deze roman heeft uitstekende recensies ontvangen (onder andere van Ezzulia) en is gebaseerd op het verhaal ''Robotnormen, robotwaarden en de Turkse tortel'', waarmee Django zijn tweede Unleash Award won.

Wil je het boek lezen?Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Django Mathijsen. Lezen Mando Vidé en het robotbevrijdingsfront Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN