Van liefde & verlangen

Van liefde & verlangen - Imme Dros | Highergroundnb.org

...l. Liefde; Iedereen heeft het nodig. We zijn als mensen niet gemaakt om alleen te zijn ... Van liefde en verlangen - NRC Webwinkel ... . Als mens hebben we aanraking nodig, liefde, geborgenheid, compassie, waardering, het gevoel om er bij te horen, geaccepteerd worden en gewoon samen zijn. liefde verlangen. Genre leesboek. Vanaf 13 jaar. Dros, meesterverteller en vaak (meer dan terecht) gelauwerde schrijver en bewerker van klassieke verhalen, toont zich in deze lijvige verhalenbundel weer eens op haar best. Doorheen de tijd bewerkte zij tal van klassiekers tot libretto's of theaterscenario' ... Verlangen - 8 definities - Encyclo ... . Doorheen de tijd bewerkte zij tal van klassiekers tot libretto's of theaterscenario's. Van liefde & verlangen. Auteur: Imme Dros: Voorlezer: Francis Broekhuijsen: Speelduur: 6u 23m 40s: Prijs € 13,99. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Neenee, van liefde was geen sprake Jij was alleen iets Jijijijijijijijijijijijijijij Jij was alleen maar een verlangen Jij was niet meer dan dat (Jij was niet meer dan dat) Je was een vlucht Je was een achterdeur En toen ik je had (En toen ik je had) Was je een doodgebloed verlangen (Je was een doodgebloed verlangen) In de 6 films die je hieronder ziet (in willekeurige volgorde) wordt er ruimte gemaakt voor een meedogenloze eerlijkheid, ongewenste verlangens naar een andere man, de pijn van een relatie die verbroken wordt en het genot van het ervaren van de ware liefde. En dat liefde ongekende krachten heeft die door verschillende generaties wordt doorgegeven. Van liefde & verlangen - Tien klassieke verhalen - Imme Dros. Bundeling van tien verhalen met als thema liefde en verlangen: sprookjes zoals Roodkapje en Repelsteeltje, mythes zoals Psyche en Eros en klassieke toneelstukken zoals Peer Gynt en Antigone. Leeftijd: 12+ Spreker(s): Francis Broekhuijsen . Verlangen is begeeren, soms met het bijbegrip van aanspraak hebbend op de vervulling der begeerte, hetzij te recht of ten onrechte. Verlangen naar iets is met begeerte uitzien naar het oogenblik, dat onze voorstelling vervuld zal worden, of waarop iets, wat in de toekomst is, tot werkelijkheid zal worden. Van liefde & verlangen. Imme Dros (auteur), Harrie Geelen (illustrator) Vanaf 12-14 jaar; Genre: Mythen, sagen en legenden. Inhoud; Details; Klassieke verhalen opnieuw verteld door Imme Dros ......

INFORMATIE

AUTEUR
Imme Dros
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Van liefde & verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Als geen ander kan Imme Dros klassieke verhalen opnieuw tot leven brengen voor een groot publiek. Eerder deed ze dat op weergaloze wijze met de Griekse mythen, en nu koos ze verschillende verhalen die behoren tot de Westerse cultuurgeschiedenis en die iedereen op z'n minst kent van naam: Het zwanenmeer, Cyrano de Bergerac, Blauwbaard, De vuurvogel, Peer Gynt, Psyche en Eros…De bewerkingen van Dros zijn verrassend (ze weet van Roodkapjes wolf een tragische figuur te maken), geschreven in heerlijk levend Nederlands, en ze getuigen van een enorme kennis van de menselijke natuur. Niet voor niets is ze wel het zusje van Homeros genoemd.

Wil je het boek lezen?Van liefde & verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Imme Dros. Lezen Van liefde & verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN