Schoonfamilie

Schoonfamilie - Gary Chapman | Highergroundnb.org

...spreekt mij daarnaast ook vaak aan in een taal die ik beter begrijp ... schoonfamilie - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Mijn man is in west Europa geboren en opgegroeid en begrijpt dat veel dingen uit mijn cultuur anders zijn dan in de Turkse cultuur. Je schoonfamilie is wat het is; ze zijn zoals ze zijn. En daar kun je helaas weinig tot niets aan veranderen! Waar je wél iets aan kunt veranderen, is je eigen belevingswereld. Probeer de minder leuke kanten van je schoonfamilie te accepteren. En leg je erbij neer dat familiebezoek nu eenmaal niet altijd gez ... Miranda (34) voelde zich niet geaccepteerd door haar ... ... . En leg je erbij neer dat familiebezoek nu eenmaal niet altijd gezellig hoeft te zijn. Bedenk beste vragensteller dat u moet wennen aan de aparte wereld van uw schoonfamilie maar dat uw schoonfamilie ook moet wennen aan uw aparte wereld. ZO bezien is de stand 1 - 1 en dat is een mooi uitgangspunt voor de tweede helft. heb al zeker zo\'n 3 jaar hekel aan mijn schoonfamilie. het begon allemaal met de zwangerschap van mijn eerste kindje... al die bemoeienissen en zo...toen de kleine was geboren en ik weer weer aan het werk wou, beslisten zij maar even op welke dag ik moest werken (want ze konden maar 1 dag in de week, terwijl ze wel hun andere kleinkind vanaf geboorte 5 dagen in de week namen en is inmiddels ... schoonfamilie Volg dit. 19 dec. Vrouw 'Als je er geen zin in hebt, schuif dan niet aan tafel' Ruziënde familieleden, een veel te dronken oom of een compleet mislukt kerstmaal... er kan van alles ... Eveline (33) is moeder van een zoon van 2 en een dochter van 2 maanden. Ze wordt knettergek omdat haar schoonfamilie, en vooral haar schoonmoeder, de hele tijd commentaar op haar levert. Schoonfamilie heb je niet voor het uitkiezen, maar je kan het natuurlijk met ze treffen. Nance (25) en Tanja (30) brengen de kerstdagen liever door bij hun schoonouders dan bij hun eigen familie. Ik twijfel nog even of ik het wel zal versturen, maar de frustratie wint het. Ik hoef nu geen lieve vrede meer met mijn schoonfamilie te bewaren, tenslotte. Maar natuurlijk komt er geen enkele reactie. Het sterkt me in mijn voornemen om het als oma later dubbel en dwars in te halen. Want kleinkinderen… daar kun je maar één keer van genieten....

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Chapman
DIMENSIE
7,71 MB
BESTANDSNAAM
Schoonfamilie.pdf

OMSCHRIJVING

Gedoe met schoonfamilie is het onderwerp van veel grappen, maar ook de oorzaak van heel wat problemen tussen partners. En dat is niet nodig.Voor ieder die schoonfamilie heeftPraktisch en positiefDe relatie die je hebt met je schoonfamilie heeft een enorme invloed op je relatie met je partner. Je leven wordt een stuk gelukkiger als de verhouding met je schoonfamilie goed is. En het omgekeerde geldt evenzeer.In Schoonfamilie laat de gewaardeerde auteur Gary Chapman op zijn heldere wijze zien wat iedereen eraan kan doen om de verstandhouding goed te houden of te verbeteren. Aan de orde komen o.a. vooroordelen, communicatie, respect, vrijheid en onafhankelijkheid tussen partners.

Wil je het boek lezen?Schoonfamilie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Chapman. Lezen Schoonfamilie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN