Hedendaagse Psychologie

Hedendaagse Psychologie - Richard L. Morgan | Highergroundnb.org

...lbaarheid te overwinnen en te leren uithoudingsvermogen; Omgaan met hun fobieën Morgan, Richard L ... 5 psychologische theorieën & hoe je ze toepast binnen ... ... .,Hedendaagse psychologie. Een leer- en werkboek voor individueel gebruik en gebruik in groepen. tweedehands te koop voor €15.00 Hedendaagse psychologie: ISBN: 9060955900: Taal: Nederlands : Uitgever: Vuga-Boekerij: Bijzonderheden: 1976,4e druk, leer- en werkboek, elk onderwerp is ondergebracht in een aparte werkschrift/-boek, op eerste exemplaren op buitenzijde koffievlekken. Met ... Genetica ligt voor de hand gegeven hedendaagse ontwikkelingen in de psychologie en neuro ... bol.com | Hedendaagse psychologie, Richard L. Morgan ... ... . Met ... Genetica ligt voor de hand gegeven hedendaagse ontwikkelingen in de psychologie en neurowetenschappen. Voor de sociale wetenschappen zijn van belang: culturele antropologie, die laat zien hoe het menselijk gedrag mede een gevolg is van de cultuur, en de sociologie die laat zien hoe gedrag mede een gevolg is van menselijke instituties, tradities en de logica van de situatie. Na de master Cognitieve Psychologie en Psychofysiologie, ben je toegerust om te werken met human data in de breedste zin van het woord. Je beschikt over een unieke set van vaardigheden die relevant is op vele gebieden van de hedendaagse arbeidsmarkt. Door hedendaagse onderwerpen te kiezen en deze vervolgens met aandacht voor detail te schilderen, ontstaat er een spanningsveld tussen het vertrouwde beeld en het vervreemdende gevoel ... Oosterse en Westerse religies en psychologie, waardoor nieuwe indringende beelden ontstaan. In dit nieuwe boek gaat de aandacht uit naar de ontwikkelingen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Richard L. Morgan
DIMENSIE
3,81 MB
BESTANDSNAAM
Hedendaagse Psychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Uit het succes van de vorige edities van Hedendaagse psychologie bleek de grote behoefte aan een leerboek dat aansluit bij de wensen van studenten, en dat hen bij het leerproces betrekt. Een speciale leermethode stimuleert de student zelfstandig en in eign tempo de stof door te nemen en geeft hem de mogelijkheid zelf na te gaan of hij de stof heeft verwerkt.Door zorgvuldige bewerking van de oorspronlijke Amerikaanse uitgave ontstond een boek waarvan de inhoud duidelijk en toegankelijk wordt gepresenteerd en dat geheel op de Nederlandse onderwijsbehoeften (MBO/HBO) is afgestemd.

Wil je het boek lezen?Hedendaagse Psychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard L. Morgan. Lezen Hedendaagse Psychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN