De Koe

De Koe - Anno Fokkinga | Highergroundnb.org

...et de tong van de grond en maalt het tussen de onderste tanden en de kaken ... Restaurant De Koe Volendam - Home ... .De koe is een herkauwer en slikt het gras de eerste keer bijna zonder kauwen in. Een koe heeft vier magen.Als de eerste maag, de pens, vol is, komt het gras terug in de mond en kauwt de koe het fijn.. Hierna wordt het opnieuw ingesl De koe trekt het gras van de grond en slikt het zonder te kauwen door. De staart: De staart is heel handig als vliegenmepper. De magen: Een koe heeft 4 magen: De eerste maag: De eerste maag wordt oo ... De Koe, Veere | Nederlandse Molendatabase ... . De magen: Een koe heeft 4 magen: De eerste maag: De eerste maag wordt ook wel de Pens genoemd. De koe slikt het gras zonder te kauwen in. Dan komt het bij de eerste maag: de pens. De Koe mag weer open! We zijn blij dat we de verenigingen en gasten weer mogen ontvangen. Uiteraard zijn er wel maatregelen genomen om het voor iedereen veilig te houden. Deze kunt u hier lezen: Protocol De Koe - Corona. Wij vragen u dit door te nemen voordat u De Koe ...

INFORMATIE

AUTEUR
Anno Fokkinga
DIMENSIE
3,13 MB
BESTANDSNAAM
De Koe.pdf

OMSCHRIJVING

Koeienis een ongewoon verhaal over doodgewone beesten. Over koeien van nu en van toen, koeien van hier en van verre. Met unieke foto's van heilige, sportende en zelfs dansende koeien. En met schitterende aquarellen van de bouw en anatomie van het rund.Koeien bestaan bij de gratie van de mens. Duizenden jaren hebben runderen onze akkers geploegd, onze karren getrokken, ons gevoed, gelaafd en gekleed en is de koe vereerd en aanbeden.De aarde telt maar liefst 1500 miljoen runderen en die voorzien de wereldbevolking jaarlijks van zo'n 650 miljard liter melk en 60 miljard kilo vlees. Koeien zijn overal. Iedereen kent ze, iedereen houdt van ze en toch weten de meesten van ons heel weinig van deze beesten. Dit boek voorziet in deze leemte en verschaft een schat aan informatie over dit zo alledaagse, maar beminnelijke dier.

Wil je het boek lezen?De Koe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anno Fokkinga. Lezen De Koe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN