Así es bronnenboek deel 1

Así es bronnenboek deel 1 - Max van der Linden | Highergroundnb.org

...ortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Así es bronnenboek deel 1 ... www.asies.noordhoff.nl ... . Así es is een communicatieve methode Spaans voor het volwassenenonderwijs, zoals volksuniversiteiten, sociale ... Así es cd deel 1 (2 stuks). Dubbelcd met audiofragmenten. Bevat de uitgangsteksten uit het bronnenboek én de audiofragmenten bij de luisteroefeningen... Así es bronnenboek deel 2 (Hardcover). Así es is een communicatieve methode Spaans voor het volwassenenonderwijs, zoals volksuniversiteiten, sociale... Asi es / 1 / deel oefenboek (Bindwijze overig). Het oefenboek is ruim opgezet ... bol.com | Asi es tekstboek 1 | 9789001401641 | Marja van ... ... ... Asi es / 1 / deel oefenboek (Bindwijze overig). Het oefenboek is ruim opgezet met een gevarieerd aanbod aan oefenstof. De woordenlijsten per les worden... Asi es bronnenboek deel 1 9789001541590. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Asi es tekstboek 1 is een boek van Marja van der Linden uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001401641 Así es is een communicatieve leergang Spaans. De leergang kan voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Max van der Linden
DIMENSIE
8,83 MB
BESTANDSNAAM
Así es bronnenboek deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

Así es is een communicatieve methode Spaans voor het volwassenenonderwijs, zoals volksuniversiteiten, sociale promotie (België) en privécursussen. De methode is sterk gericht op spreekvaardigheid. Naast het trainen van de taalvaardigheden biedt de methode veel informatie over Spanje.Así es gaat uit van de moedertaal van de cursist. De contrastieve opzet houdt rekening met moeilijkheden die Nederlandstalige cursisten blijken te hebben met Spaans. De methode is zo opgezet dat de cursisten hedendaags en authentiek Spaans leren gebruiken in alledaagse en vaak voorkomende situaties. Elke les is zo opgebouwd dat de cursist systematisch de taalmiddelen leert gebruiken die in de les worden aangeboden en zo de leerdoelen, die aan het begin van de les genoemd staan, kan bereiken.De methode bestaat uit twee delen. Elk deel bevat een bronnenboek, een oefenboek, een sleutel een docentenhandleiding.Así es is de opvolger van de veelgebruikte methode Eso sí. Een aantal auteurs van Eso sí heeft ook meegewerkt aan Así es. Alle auteurs hebben hun sporen ruim verdiend binnen het (volwassenen)onderwijs. Así es is een doordachte methode die de cursist Spaans alle instrumenten aanreikt om in Spaanstalige landen uit de voeten te kunnen.- Full colour, met ruime hoeveelheid illustraties- Bevat 25 lessen- Bevat naast de uitgangsteksten ook grammatica, woordenschat, sleutelzinnen, cultuurteksten- Elke vijfde les is een herhalingsles- Met uitgebreid grammaticaoverzicht- Met alfabetische woordenlijsten N-S en S-N.

Wil je het boek lezen?Así es bronnenboek deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max van der Linden. Lezen Así es bronnenboek deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN