Afrekening in midzomer

Afrekening in midzomer - Keigo Higashino | Highergroundnb.org

...oor zijn roman Hōkago (放課後). Midzomer, of Midsommar, is misschien wel de bekendste feestdag in Zweden ... Even een lesje natuurkunde | Trouw ... . Een meer typische traditie dan deze, is er bijna niet. Vier Midzomer in juni. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... In Zandvliet is een granaat ontploft in een ondergrondse garage. Niemand raakte gewond. De garagepoort en een waterleiding raakten beschadigd. Het parket onderzoekt of de ... bol.com | Afrekening in midzomer, Keigo Higashino ... ... . Niemand raakte gewond. De garagepoort en een waterleiding raakten beschadigd. Het parket onderzoekt of de granaat iets met een afrekening in het drugsmilieu te maken heeft. Afrekening in midzomer. Jaar. 2014. Doeltaal. Nederlands. Vertaling van Keigo HIGASHINO's Manatsu no hoteishiki Verschenen bij De Geus. Liefdesdood in Kamara en andere Japanse verhalen. Jaar. 2014. Brontaal. Japans. Doeltaal. Nederlands. Meer dan veertig auteurs, van wie een dertigtal nooit eerder vertaald in het Nederlands....

INFORMATIE

AUTEUR
Keigo Higashino
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
Afrekening in midzomer.pdf

OMSCHRIJVING

In het Japanse kuststadje Harigaura heerst spanning en verdeeldheid onder de inwoners. Nu het toerisme afneemt wil een bedrijf ertslagen in de zeebodem ontginnen.Sommigen zien een kans op meer werk, anderen pleiten voor bescherming van het milieu. Dan wordt een van de mensen die bij de informatieavond aanwezig was, dood aangetroffen. Professor Galileo onderzoekt de ware toedracht en stuit op een noodlottig familiecomplot.

Wil je het boek lezen?Afrekening in midzomer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keigo Higashino. Lezen Afrekening in midzomer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN