Het vierde kind

Het vierde kind - Thea Pruim | Highergroundnb.org

...indje of toch niet….? Dit onderwerp bevat 10 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door El3 6 jaren, 4 maanden geleden ... Geboortekaartje 4e kindje | Koningkaart ... . 1 2 → Auteur Berichten El3Lid 14/10/2013 om 23:59 #2753975 Hai, ik heb drie mooie, gezonde en […] In "Het vierde kind" draait het om Annelies die door Kraai, een bezoeker vanuit het rijk der doden, wordt aangesproken. Dit gegeven doet natuurlijk veel denken aan de vele televisieseries over mediums die misdaden oplossen. De verhaallijn volgt een patroon dat vergelijkbaar is met deze series. Het Vierde Kind B.V. in Oosterhout. Het Vierde Kind B.V. is een ... Het vierde kind | De Volkskrant ... . De verhaallijn volgt een patroon dat vergelijkbaar is met deze series. Het Vierde Kind B.V. in Oosterhout. Het Vierde Kind B.V. is een notaris in Oosterhout en is opgericht op 29 mei 2009. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Heuvelstraat 1 met de postcode 4901KD in de plaats Oosterhout te Noord-Brabant. Haar vierde kind ter adoptie afstaan of het risico lopen dat al haar kinderen door de Kinderbescherming worden afgenomen. Een roman o...

INFORMATIE

AUTEUR
Thea Pruim
DIMENSIE
10,13 MB
BESTANDSNAAM
Het vierde kind.pdf

OMSCHRIJVING

… De man reageert echter niet. Het is alsof hij haar niet ziet en dwars door haar heen kijkt. Dan draait hij zich weer om. Grist het kind van de afdekplaat van het graf, trekt de luier met een ruk naar beneden en Annelies gilt…Annelies, een medium, krijgt regelmatig visioenen, aangereikt door een sinister uitziende kraai, genaamd Ka. De kraai toont haar beelden die Annelies leiden naar de ontvoerder van… "Het vierde kind".Thea Pruim begon al vroeg met schrijven. Haar eerste boek werd gepubliceerd toen ze slechts 15 jaar oud was. Een rijk schrijversleven later zijn er veel boeken van haar hand verschenen, boeken die ze voornamelijk onder pseudoniem schreef. Eén van haar verhalen: "De God van mijn vader" werd opgepikt door de media en er was sprake van verfilming. In het verleden is Thea Pruim uitvoerig besproken in de landelijke media."Het vierde kind" is haar debuut in de thrillerwereld. Een debuut dat smaakt naar meer.

Wil je het boek lezen?Het vierde kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thea Pruim. Lezen Het vierde kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN