Het Vagevuur

Het Vagevuur - C. Armstrong | Highergroundnb.org

...een toestand waarin de zielen van personen die gestorven zijn in vriendschap met God, zonder dat ze volledig zuiver waren, gereinigd worden ... Doek valt voor homoclub Het Vagevuur | Eindhoven | ed.nl ... .Het is een tussentoestand waarin de zielen bestaan totdat ze de hemel kunnen binnengaan. Het is dan ook begrijpelijk dat de ontkenners van het vagevuur slechts kort spreken over het historisch bewijs tegen het vagevuur, ze spreken liever over de claim dat de Bijbel alleen spreekt over hemel en hel. Fout. De Bijbel spreekt ook duidelijk over een derde plek, gewoonlijk het voorportaal van de hel genoemd, waar de gestorven rechtvaardige ... Wordt er in de Bijbel gesproken over het vagevuur? ... . Fout. De Bijbel spreekt ook duidelijk over een derde plek, gewoonlijk het voorportaal van de hel genoemd, waar de gestorven rechtvaardigen verblijven totdat de hemel voor hen geopend wordt. Proefbrouwerij Het Vaghevuur bevindt zich, hoe kan het ook anders, onder Stadsbrouwerij De Hemel. Deze prachtige brouwerij kunt u tussendoor bekijken en u zult zien dat de verschillende stappen van het brouwproces door de eeuwen heen nagenoeg hetzelfde zijn gebleven. Het idee van het vagevuur en de doctrines die hier vaak mee sam...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Armstrong
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Het Vagevuur.pdf

OMSCHRIJVING

Carl Y van Diehl (cyd), een welgestelde, vijftigjarige weduwnaar, brengt zijn dagen aangenaam door op een riant buitenverblijf, na een succesvolle carrière als beleggingsadviseur. Hij houdt ook van mooie, jonge vrouwen. Op dezelfde dag als cyd onverwacht Pearl, de beeldschone dochter van een vroegere vriendin, op bezoek krijgt, gaat zijn zakenpartner en accountant er met twee miljoen dollar vandoor. Tussen cyd en Pearl ontstaat een waanzinnige seksuele passie, maar Pearl blijkt in meer opzichten een ideale vriendin. Via een gsm-nummer komt ze te weten dat de accountant in de buurt van Dallas, Texas, verblijft. cyd en Pearl hoeven niet lang na te denken en besluiten de man achterna te vliegen, om hem het Geld afhandig te maken. De reis verloopt niet zonder problemen. cyd ontdekt dat Pearl ernstig gestoord is. Ze lijdt aan bpd (Borderline Personality Disorder). De gevolgen zijn niet te overzien, en de situatie loopt finaal uit de hand. De inhoud van Geld is verzonnen, maar de symptomen van bpd heeft Jef Geeraerts grondig bestudeerd. Jef Geeraerts (1930) is de grootmeester van de crime in de Lage Landen. In zijn misdaadromans weet hij harde actie, een explosieve stijl en een kritische maatschappijvisie te combineren met een meeslepende verteltechniek. 'Het stilistische talent van Geeraerts zorgt ervoor dat Geld weer een boek is dat je van je slaap berooft!' het laatste nieuws.

Wil je het boek lezen?Het Vagevuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Armstrong. Lezen Het Vagevuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN