Het geheim van Jezus' namen

Het geheim van Jezus' namen - Jakob van Bruggen | Highergroundnb.org

...eldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer ... Geheim van Jezus' namen van dr. J. van Bruggen kopen? ... . Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet, zelfs zijn moeder niet. God zelf maakte ze bekend. Het zijn hemelse namen. In dit boek worden drie paren namen van Je ... Bureau ISBN - Het geheim van Jezus' namen ... . In dit boek worden drie paren namen van Jezus besproken: wat ... Het geheim van Jezus' namen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel Het geheim van Jezus' namen van Jakob van Bruggen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het geschenk dat al bij Zijn geboorte lag te wachten, was niet afkomstig van mensen: het was een door engelen aangedragen cadeau. Het was een naam voor dit kindje." Zo begint het boekje Het geheim van Jezus' namen van prof. dr. Jakob van Bruggen. Het boekje gaat over het geheim van de namen van het bovengenoemde Kind Jezus. Een uitleg van Jezus' namen. In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet, zelfs zijn moeder niet. God zelf maakte ze bekend. Het geheim van Jezus' namen (eBook) Hallo! Op zoek naar een Het geheim van Jezus' namen-boek geschreven door auteur Jakob van Bruggen? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met...

INFORMATIE

AUTEUR
Jakob van Bruggen
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Jezus' namen.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet, zelfs zijn moeder niet. God zelf maakte ze bekend. Het zijn hemelse namen. In dit boek worden drie paren namen van Jezus besproken: wat beloven ze? In een eeuw van secularisatie biedt dit boek een verrassend perspectief op de toekomst van Jezus' namen.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Jezus' namen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jakob van Bruggen. Lezen Het geheim van Jezus' namen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN