Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne

Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne - Ella Bailey | Highergroundnb.org

...planeet - In de oceaan (Hardcover). In dit prachtige kijkboek neemt een dolfijn je mee op avontuur in de oceaan ... Planeet - Wikikids ... . Je leert hoe hij... De zon komt op boven de savanne. Daar zijn mamaleeuw en haar welpje. Ze komen stil tevoorschijn uit hun hol. Het welpje neemt je mee op avontuur. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Zet samen met hen je eerste stappen op de savanne en ontmoet de wondere dieren in dit paradijs op onze blauwe planeet. Een savanne is een warm gebied waar veel gras groeit en hier en daar een boom staat. Behalve gras groeien er ... bol.com | Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne ... ... . Een savanne is een warm gebied waar veel gras groeit en hier en daar een boom staat. Behalve gras groeien er ook andere, kruidachtige plantjes. Savannen komen voor op alle continenten. Vooral de savannes in Afrika zijn bekend. Daar worden de savannes namelijk bewoond door olifanten, giraffes, neushoorns, leeuwen, antilopen en nog veel meer dieren. Mamaleeuw en haar welpje komen 's ochtends vroeg uit hun hol. Hoe ziet hun leven op de savanne eruit en welke dieren komen er nog meer voor? Met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.; Door Ella Bailey Get this from a library! Een dag op onze blauwe planeet : ... op de savanne. [Ella Bailey] -- Mamaleeuw en haar welpje komen 's ochtends vroeg uit hun hol. Hoe ziet hun leven op de savanne eruit en welke dieren komen er nog meer voor? Met paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 ... In deze twee prachtige kijkboeken nemen een welpje en een dolfijn de lezer mee op avontuur op de savanne en in de oceaan. Je leert hoe ze hun dag doorbrengen, wat hun gewoontes zijn en je leert de andere wondere dieren in hun biotoop kennen. De taal is po√ętisch, de feiten die je leert razend interessant, de prachtige illustraties spreken de verbeelding aan. Een dag op onze blauwe planeet ...op de savanne. ... F. +32 (0)3 294 15 01. E. [email protected] Onze partners. Ballon Media webshop; ... Een dag op onze blauwe planeet ...op de savanne. Elisa en haar sch...

INFORMATIE

AUTEUR
Ella Bailey
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne.pdf

OMSCHRIJVING

In dit prachtige kijkboek neemt een welpje je mee op avontuur op de Savanne. Je leert hoe het zijn dag doorbrengt, wat zijn gewoontes zijn en je leert de andere wondere dieren in deze biotoop kennen. Leuke feiten en prachtige illustraties spreken de verbeelding aan. Een perfect boek om te ontdekken bij mama of papa op schoot.

Wil je het boek lezen?Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ella Bailey. Lezen Een dag op onze blauwe planeet 0 - Op de savanne Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN