De vier

De vier - Scott Galloway | Highergroundnb.org

...iervan. Met onze jarenlange ervaring geven wij professioneel advies over aanschaftechnische problemen … Bekijk volledige afleveringen van onze programma's op VIER ... Schooltv: De vier seizoenen - Interactieve schoolplaat ... ... .be De Vier horeca en koelapparatuur Spinbaan 14 1791 MC Den Burg Tel : (0222) 32 21 26 . Openingstijden showroom: Tot nader order gesloten. Telefonisch bereikbaar. 08:00-16:45 Tien onbekende Vlamingen, Gilles De Coster en met hen ook een klein miljoen mollenvangers, maken zich op voor De Mol Griekenland! Ook levert De vier keien veel rondhout, blank en geïmpregneerd, zie onze rondhout pagina voor wat beschikbaar is, van weidepaal tot springbalk. Naast het standaard tuinhout en actieblokhutten is De vier keien ook dealer van Tuindeco en Woodvision, met veel blokhutten in het assortiment. zie de Folders pag ... deviertexel.nl - Van harte welkom bij De Vier. ... . Naast het standaard tuinhout en actieblokhutten is De vier keien ook dealer van Tuindeco en Woodvision, met veel blokhutten in het assortiment. zie de Folders pagina voor de catalogussen. Tuinhout centrum de Vier Keien te Zuidbroek is de juiste keuze voor al uw tuinhout. Verschillende soorten tuinhout. De houtsoorten hebben we in allerlei maten voor u klaar staan. Om te beginnen hebben wij de mooie kastanje houten palen. De Vier Eiken ligt midden op een eigen natuurterrein, grenzend aan het prachtige natuurgebied het Holtingerveld. De omgeving is dan ook zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten door de b...

INFORMATIE

AUTEUR
Scott Galloway
DIMENSIE
9,48 MB
BESTANDSNAAM
De vier.pdf

OMSCHRIJVING

Amazon, Apple, Facebook, en Google zijn vier van de invloedrijkste bedrijven ter wereld. Bijna iedereen denkt te weten hoe ze dat geworden zijn. Bijna iedereen heeft het fout. Over De vier is de laatste twintig jaar ongelooflijk veel geschreven. Niemand beschrijft hun macht en fenomenale succes zo inzichtelijk als Scott Galloway.Hij gaat op zoek naar antwoorden op een aantal fundamentele vragen:Hoe is het De vier gelukt ons leven zo te infiltreren dat ze bijna onmogelijk te vermijden (of te boycotten) zijn?Waarom vergeeft de beurs ze zondes die andere bedrijven zouden verwoesten?Is er, in hun race om als eerste het bedrijf te worden dat een biljoen dollar waard is, nog iemand die de strijd met ze kan aangaan? Op zijn eigen unieke manier, die hem ook een van de meest gevierde business-professoren heeft gemaakt, deconstrueert hij de strategieën van De vier die schuilgaan onder het glanzende oppervlak. Hij laat zien hoe zij – met een niet te evenaren snelheid en bereik – onze fundamentele emotionele behoeftes manipuleren die ons al sinds de oertijd drijven. En hij onthult hoe je deze inzichten kunnen toepassen voor de groei van je eigen bedrijf of carrière. Of je nu de concurrentie met ze wilt aangaan, zaken met ze wilt doen of gewoon in de wereld wilt leven die zij domineren, je moet De vier begrijpen.

Wil je het boek lezen?De vier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Scott Galloway. Lezen De vier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN