Business yoga

Business yoga - Mirelle van den Anker | Highergroundnb.org

...ondheid door middel van deelname aan yogatrainingen op de werkvloer ... Business Yoga in Haarlem - Yoga Innerwork Haarlem ... . Business yoga: veel zittend werk en stress zorgen voor pijnlijke en gespannen spieren. Bekijk hier onze yoga oefeningen die je gewoon op je werkplek kunt doen! bonprix en partners hebben voor het gebruik van sommige gegevens je toestemming nodig om je onder andere informatie te kunnen geven over onderwerpen die je interessant vindt. Business yoga, Kundalini yoga, Yoga Coaching. ... Met yoga en med ... bol.com | Business yoga, Mirelle van den Anker ... ... . Business yoga, Kundalini yoga, Yoga Coaching. ... Met yoga en meditatie lukt je dat. Vooral in een tijd van chronisch tijdgebrek, prestatiestress, en informatieoverload is het belangrijker dan ooit om gefocust en in balans te blijven. De technieken van Kundalini yoga helpen je daarbij. Business yoga op het werk. Yoga kan door iedereen overal beoefend worden. Het is een verfrissende manier om gezond en geconcentreerd te blijven werken. Business yoga, of yoga voor bedrijven, geeft de mogelijkheid om bij te dragen aan een gezondere levenswijze van iedereen die werkt. Wij hebben business yoga verzorgt voor: Business Yoga Iedereen weet dat fysiek en mentaal gezonde medewerkers ook de basis zijn voor een gezond bedrijf. Toch laat de praktijk van alle dag ons zien dat er niet altijd sprake van voldoende ontspanning op de werkplek. Business yoga? Waar is dat goed voor? Bewezen is dat business yoga bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim door overspannenheid en burn-out. Daar houdt het positieve effect van yoga echter niet op! Als je regelmatig yoga beoefent, dan zal je concentratievermogen toenemen en daarmee ook je productiv...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirelle van den Anker
DIMENSIE
5,34 MB
BESTANDSNAAM
Business yoga.pdf

OMSCHRIJVING

Business en yoga gaan heel goed samen en zijn de sleutel voor succes in de 21e eeuw. In business wil je het beste uit je onderneming halen, je wilt groeien, elk jaar weer en daar werk je hard voor. Dat is ook wat je doet in de yoga, want ook dar werk je hard om in een bepaalde positie te blijven. Je bent continue op zoek naar grenzen en verlegt deze elke keer. Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning in de werksituatie, maar daar niet zo veel tijd voor heeft. De unieke NineMinMax-methode, waarin je gedurende maximaal 9 minuten per dag yogaoefeningen doet, is gebaseerd op eeuwenoude yogatechnieken.

Wil je het boek lezen?Business yoga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirelle van den Anker. Lezen Business yoga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN