Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact formaat)

Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact formaat) - Rik Kuiper | Highergroundnb.org

...y Robbins. Een boek van één van 's werelds beste motivatiecoaches mag natuurlijk niet ontbreken ... Dagboek van een geisha - Dwarsligger (compact formaat ... ... . 27-apr-2012 - elke week een titel uit de serie dwarsliggers die wij de moeite waard vinden. Bekijk meer ideeën over Boeken, Boekhandels, Lezen. 22-jul-2014 - Dwarsligger, Reizen zonder John - Geert Mak - ISBN: 9789049803582 Een zelfhulpboek lees je actief. En met actief lezen bedoel ik eigenlijk dat je het boek doorwerkt en serieus bestudeert. Want anders heeft het geen zin. Hoe je een zelfhulpboek WEL effectief leest. In dit artikel rij ... bol.com | Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact ... ... . Want anders heeft het geen zin. Hoe je een zelfhulpboek WEL effectief leest. In dit artikel rijk ik je 3 manieren aan om op een effectieve manier te werken met een zelfhulpboek die jou aanspreekt: Download en lees het boek De Ierse tuin op onze website vakantiebungalowhurenoptexel.nl. ... 9789022567838 BESTANDSNAAM De Ierse tuin.pdf Tara Heavey. Aoife heeft absoluut geen groene vingers, maar als ze op een dag langs een verwaarloosde tuin loopt, beginnen ze toch te kriebelen. ... dwarsligger (compact formaat) ... Ik lees vooral chicklits, die lezen makkelijk weg. Meestal ga ik altijd van te voren naar de bibliotheek om wat boeken te lenen die ik dan meeneem op vakantie. Het nadeel is alleen het gewicht. Boeken nemen veel plek in beslag en het weegt ook nog eens wat. Met de dwarsliggers hebben we daar geen last meer van. Lees ook: Je hebt geen zelfhulpboek nodig om cool te blijven Geluk volgens de wetenschap. Toch zijn er ook positieve geluiden, gesteund door de wetenschap. 29-sep-2019 - Bekijk het bord "Mijn dwarsliggers" van kapoentje42 op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Thrillers, Lezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Kuiper
DIMENSIE
12,94 MB
BESTANDSNAAM
Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact formaat).pdf

OMSCHRIJVING

Rik Kuiper & Toine Mudde – Koop geen lichtgewicht fietsHet gerucht gaat dat een lichtgewicht fiets (9,5 kilo) is dan een oude stalen ros (13,5 kilo). Maar een een proef waarbij een Britse anesthesist een half jaar lang toste welke fiets hij zou gebruiken om naar zijn werk te gaan en waarbij hij vervolgens voor elke fiets de benodigde de tijd klokte, liet iets anders zien. De onverwachte conclusie: de twee fietsen waren even snel. Een gewichtsbesparing van 4 kilo lijkt veel, maar als je het gewicht van de fietser meetelt, scheelt het totaal maar slechts 4 procent. Een lichtgewichtfiets levert je erg weinig tijdswinst op. Je kunt beter zelf een paar kilo afvallen. Koop geen lichtgewichtfiets is een bundeling van de drie boeken: Maak nooit je bed op, Maak blunders (en wordt geliefd) enKijk niet naar mooie vrouwen, waarin ruim 300 wonderlijke, hilarische en nuttige tips bijeengebracht zijn. Stuk voor stuk wetenschappelijk verantwoord. In dit soms hilarische, maar bovenal buitengewoon nuttige boek geven ze wetenschappelijk verantwoorde tips prijs.Rik Kuiper & Toine Mudde, beiden redacteur bij het maandblad Quest, zijn verwoede verzamelaars van onderzoeken die direct toepasbaar zijn op het dagelijks leven. Hun verrassende wetenschappelijke adviezen verschijnen inmiddels van Groot-Brittannië tot China en van Turkije tot Taiwan.

Wil je het boek lezen?Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact formaat) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Kuiper. Lezen Lees geen zelfhulpboek - dwarsligger (compact formaat) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN