Koers Pal Noord

Koers Pal Noord - John Brosens | Highergroundnb.org

...menvatting van de inhoud: De jonge Michel De Ruyter (16 jaar) vaart mee op het Nederlandse schip de Honte ... PDF ePUB - Koers Pal Noord ... . Downloaden boek van de Koers pal Noord gratuite in formaat pdf, epub, mobi, rtf en fb2. Beschrijving: Koers pal noord. EEN ZINDEREND AVONTUUR OVER ONZE GROTE ZEEHELD MICHIEL DE RUYTER 1623. De zestienjarige Michiel de Ruyter monstert aan op een koopvaardijschip. Als een volwassen man werkt en vecht hij mee in de kaapvaart. Maar wanneer het schip slaags raakt met de Spanjaarden, moeten Michiel en zijn lotgenoten zich overgeve ... Koers pal Noord - John Brosens - 9789078094821 | Bruna.nl ... . Maar wanneer het schip slaags raakt met de Spanjaarden, moeten Michiel en zijn lotgenoten zich overgeven en worden ze gevangen genomen. 'Koers pal Noord, de avontuurlijke reis van de jonge Michiel de Ruyter' door John Brosens - Onze prijs: €14,75 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koers pal noord John Brosens De Fontein, Baarn 2006 . Middenstuk (NAAM VERANDEREN) Mijn Mening. Ik vond het boek saai, omdat er weinig spanning in zit. Het boek ... Koers pal noord | ISBN 9789026131875 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koers pal noord book. Read reviews from world's largest community for readers. Het kaapvaarder waarop de j...

INFORMATIE

AUTEUR
John Brosens
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
Koers Pal Noord.pdf

OMSCHRIJVING

EEN ZINDEREND AVONTUUR OVER ONZE GROTE ZEEHELD MICHIEL DE RUYTER1623. De zestienjarige Michiel de Ruyter monstert aan op een koopvaardijschip. Als een volwassen man werkt en vecht hij mee in de kaapvaart. Maar wanneer het schip slaags raakt met de Spanjaarden, moeten Michiel en zijn lotgenoten zich overgeven en worden ze gevangen genomen. Michiel is ernstig gewond, maar toch ziet hij kans om met drie vrienden te ontsnappen. Te voet reizen ze door Frankrijk; werkend, bedelend en rovend komen ze aan hun eten. Naarmate de thuisreis vordert, komt er steeds meer tegenslag. Michiel en zijn vrienden moeten alles op alles zetten om heelhuids terug te keren naar Vlissingen.Over de jeugd van Michiel de Ruyter is weinig bekend. Wel zijn er historische aanwijzingen dat hij een groots avontuur beleefde. Over dat avontuur lees je in Koers pal noord.John Brosens schreef diverse spannende boeken. Voor Koers pal noord verrichtte hij grondig onderzoek. Ook legde hij zelf stukken af van Michiel de Ruyters reis door Frankrijk terug naar zijn vaderland.

Wil je het boek lezen?Koers Pal Noord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Brosens. Lezen Koers Pal Noord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN