Het geheim van Jezus' namen

Het geheim van Jezus' namen - Jakob van Bruggen | Highergroundnb.org

...Bruggen over het geheim van Jezus' namen ... Geheim van Jezus' namen van dr. J. van Bruggen kopen? ... . De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder… Facebook. Twitter. Webshopkeurmerk Jakob van Bruggen Het geheim van Jezus' namen. Gedrukt boek . Uitleg door de vrijgemaakt-gereformeerde theoloog van de namen die aan Jezus Christus gegeven werden, zoals Zoon van God, Zoon van de mensen en Redder. Genre Non-Fictie Onderwerpen Koop nu Het geheim van Jezus' namen van Jakob van Bruggen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! ... Bureau ISBN - Het geheim van Jezus' namen ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! De afdeling over Jezus' namen resulteerde uit het vierde en laatste studiejaar. Meer over deze cursus. Gelijktijdig met het onderdeel over Jezus' namen werd het boekje Het geheim van Jezus' namen gepubliceerd: boek en Bijbelstudies kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden. Meer over dit boek. Het geheim van Jezus' namen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het geheim van Jezus' namen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het geheim van Jezus' namen In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Welnee, zegt Paulus: als u wilt weten wie Jezus is, dan zal ik u dat direct vertellen! Want het geheim van Christus hoeft niet verborgen te blijven. Integendeel, iedereen mag het weten. Paulus neemt ons voor de onthulling van het geheim van Christus mee naar de kribbe in Bethlehem: daar ligt de geboren Zaligmaker, Die tegen ons zegt: 'Ik ben ... Het geheim van Jezus' namen (e-boek) door Bruggen, Jakob van, EAN 9789043527255. Het geheim van Jezus' namen van Jakob van Bruggen voor €13.99 - In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten... In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet, zelfs zijn moeder niet. God zelf maakte ze bekend. Het zijn hemelse namen. In dit boek worde...

INFORMATIE

AUTEUR
Jakob van Bruggen
DIMENSIE
5,49 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Jezus' namen.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn nieuwe boek vertelt Jakob van Bruggen over het geheim van Jezus' namen. De namen van Jezus zijn wereldwijd bekend: Christus, Zoon van God, Heer. Eens waren deze namen nieuw onder de mensen. Ze kwamen mee met Jezus. Mensen bedachten die namen niet, zelfs zijn moeder niet. God zelf maakte ze bekend. Het zijn hemelse namen. In dit boek worden drie paren namen van Jezus besproken: wat beloven ze? In een eeuw van secularisatie biedt dit boek een verrassend perspectief op de toekomst van Jezus' namen.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Jezus' namen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jakob van Bruggen. Lezen Het geheim van Jezus' namen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN