Boven Alle Vragen

Boven Alle Vragen - Catalijn Claes | Highergroundnb.org

...nieuwingen in de rokerij die daarmee gepaard gaan zinnen hem niets ... Boven alle vragen (e-boek) | Claes, Catalijn | 9789401906098 ... . In de rokerij zwaait zoon Jasper Jongkees inmiddels de scepter. Als Jongkees dan ook nog samengaat met de grote concurrent Munsters, is de kogel door de kerk. Boven alle vragen Hannes Lanting is meesterknecht in een palingrokerij. Omdat hij onzeker is over zijn toekomst, start hij met zijn zoon een winkel in zuurwaren. Zijn privéleven kent bergen en dalen: Hannes en zijn vrouw krijgen naast gezonde (klein)kinderen een zorgenkind dat verstandelijk beperkt is. Een verhaal van verstandshuwelijken, van geld en eer, maar ook v ... Boven alle vragen | Boeken ... . Een verhaal van verstandshuwelijken, van geld en eer, maar ook van armoede lijden en de ... Boven alle vragen Hannes Lanting is meesterknecht in een palingrokerij. Omdat hij onzeker is over zijn toekomst, start hij met zijn zoon een winkel in zuurwaren. Zijn privéleven kent bergen en dalen: Hannes en zijn vrouw krijgen naast gezonde (klein)kinderen een zorgenkind dat verstandelijk beperkt is. 'Hij tilt ons hoog boven alle vragen'. Dan mogen wij ook weer in vertrouwen verder gaan, wetend dat onze vragen beantwoord zullen worden, te Zijner tijd. Wanneer ik moe, verwond, verward, vol vragen, al tastend ronddool door een bange nacht. Dan weet ik eens, eens zal de morgen dagen....

INFORMATIE

AUTEUR
Catalijn Claes
DIMENSIE
9,8 MB
BESTANDSNAAM
Boven Alle Vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Hannes Lanting werkt al jaren bij de palingrokerij van Jongkees. Maar de vooruitgang en alle vernieuwingen in de rokerij die daarmee gepaard gaan zinnen hem niets. In de rokerij zwaait zoon Jasper Jongkees inmiddels de scepter. Als Jongkees dan ook nog samengaat met de grote concurrent Munsters, is de kogel door de kerk. Hannes gaat op het voorstel van zijn zoon Luit in: ze huren het café van Guurtje Stam en verbouwen dat tot een winkel in zuur. Dan blijkt Guurtje zwanger van Luit. Tegen de zin van Luits moeder trouwen zij. Als dan Truida Lanting ook zwanger blijkt van Jasper Jongkees, zijn de rapen gaar!

Wil je het boek lezen?Boven Alle Vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catalijn Claes. Lezen Boven Alle Vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN