Christus ons alles

Christus ons alles - McCheyne, Robert Murray | Highergroundnb.org

...istus aan ons gelijk is geworden. "Want waarlijk, Hij neemt de engelen niet aan, maar Hij neemt het zaad Abrahams aan ... Christus ons alles (9789033126260): CLC Boeken en Muziek ... . Waarom Hij in alles den broederen moest gelijk worden, opdat Hij een barmhartig en een getrouw Hogepriester zou zijn, in de dingen, die bij God te doen waren, om de zonden des volks te verzoenen. Reformatorische christenen in Zeeland hebben hun eigen religieuze kijk op de coronapandemie. "De coronacrisis is een teken dat wijst op de wederkomst van Christus en deze tijd maakt je als mens ... Home / Boe ... Alles In Christus - ChipBrogden.com ... . "De coronacrisis is een teken dat wijst op de wederkomst van Christus en deze tijd maakt je als mens ... Home / Boeken / Geloofsopbouw / Christus ons alles. Christus ons alles. Auteur/artiest: Robert Murray McCheyne. Robert Murray McCheyne heeft in Nederland grote bekendheid gekregen. Wie kent niet zijn lied: ... Lees meer. Schrijf een review. ISBN: 9789033126260. Levertijd: Christus is alles in allen - de algenoegzaamheid van Christus "maar alles en in allen is Christus" (Kol. 3:11) Christus is niet alleen in allen, Hij is ook alles in allen. Alles wat ons ontbreekt in onszelf: b.v. heiligheid, fijngevoe­ligheid, liefde, kracht, etc, is door de aanwezigheid van Chris­tus in ons gelegd. Hij in ons, zijn ... Dat je met Paulus kunt zeggen 'de liefde van Christus dringt mij…' Dit is de enige mogelijkheid om een waardige vertegenwoordiger van God te zijn. Met de liefde van God in ons hart kan, zoals Paulus het zo mooi zegt, God Zelf door ons heen smeken [vers 20]. Ook het coronavirus kan ons niet scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere (15 reacties). Geplaatst op vrijdag 10 april 2020, 13:07 door Dirk A A. Krachtig klinken de woorden op de Paasmorgen: 'De Heere is waarlijk opgestaan'. Christus' liefde beweegt ons tot liefhebben ... 10 Op hun vlucht uit Jeruzalem moesten christenen een liefde als die van Christus voor elkaar tonen, zoals Christus liefde voor hen had getoond. Alles wat ze hadden, zullen ze beslist met elkaar hebben moeten delen. Christus ons alles. Woorden van raad en bestuur. Acht predikaties. Derde druk....

INFORMATIE

AUTEUR
McCheyne, Robert Murray
DIMENSIE
3,10 MB
BESTANDSNAAM
Christus ons alles.pdf

OMSCHRIJVING

Robert Murray McCheyne heeft in Nederland grote bekendheid gekregen. Wie kent niet zijn lied: 'Eens was ik een vreemd'ling voor God en mijn hart'?Christus ons allesis een bundel met acht nagelaten preken. Ze bevatten woorden van raad en geven leiding aan zielen. Voor velen zijn de preken van deze jong overleden evangeliedienaar tot eeuwige zegen geweest. Hij spreekt nog nadat hij gestorven is.Robert Murray McCheyne (1813-1843) begon als hulpprediker en was van 1836 tot aan zijn overlijden als predikant verbonden aan de St Peter's Church in Dundee.Opnieuw uit het Engels vertaald door N.A. Eikelenboom.

Wil je het boek lezen?Christus ons alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur McCheyne, Robert Murray. Lezen Christus ons alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN