Tot Nul Herleid

Tot Nul Herleid - Bruno Asselbergh | Highergroundnb.org

...enboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis ... Translate tot nul herleiden from Dutch to French ... . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Vooral tot een minimum herleiden is er een frequent voorkomende uitdrukking. (4) In de eerste plaats moeten we de uitgaven tot het minimum herleiden. [standaardtaal in België] (5) Door hevige regenval is het zicht op sommige plaatsen tot 100 meter herleid. [standaardtaal in België] (6) In Frankrijk is de arbeidsduur tot 35 uur herleid ... herleiden: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je ... Tot Nul Herleid | Bruno Asselbergh - Doorbraak winkel ... ... herleiden: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Make-upartieste ziet inkomen tot nul euro herleid door coronacrisis: "Mensen uit onze sector vallen tussen de plooien" 01/04/2020 om 06:00 door Guy Van Nieuwenhuysen Peggy Timmermans werkt als ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bruno Asselbergh
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
Tot Nul Herleid.pdf

OMSCHRIJVING

'Hij staarde door het raam naar buiten, zonder iets te zien. Het gedreun van de bus. Het meisje kuchte. Als ze maar niet tegen mij spreekt, prevelde hij. Toen wrong een hand zich van achteren tussen zijn hemd en zijn onderbroek en betastte zijn billen. Een huivering ging door zijn lichaam. Zijn gezicht werd rood. Hij wilde zijn achterwerk optillen, weg van die opening tussen de zitting en de rugleuning, maar het was alsof hij vastgeklonken zat aan een ketting. De hand was nu vlak bij zijn aars. Hij verstijfde van schrik. Toen hield ze op, trok haar hand terug.Toen ze even later eindelijk uitstapte, deed ze of er niets gebeurd was, gunde ze hem geen blik. Hij voelde het zweet in zijn oksels. Steeds weer zag hij dat meisje. Voelde haar hand op zijn billen. Even later vergat hij bijna uit te stappen.'De jonge Filip groeit op in een liefdeloze omgeving, wordt gepest op school en later in het leger.Tot Nul Herleid is het verhaal van zijn strijd met pijnlijke onrechtvaardigheden en zijn frustraties in de liefde. Eens volwassen besluit Filip een boek te schrijven, als wraakneming om zijn eigen leven."Het schrijven van deze kleine roman heeft moed gevraagd, veel moed. Het is niet evident de pijnlijke ervaring keer op keer gepest en vernederd te zijn openhartig en zonder zelfbeklag om te smeden tot een literair verhaal. Schrijnende en vaak harde bladzijden, in een onbevangen stijl, die niemand onbewogen zullen laten." – Charles DucalBruno Asselbergh (1960) woont en schrijft in Gent. Hij begon met kortverhalen zoals Terug van hier, dat verscheen in De Brakke Hond. Tot Nul Herleid is zijn debuutroman.

Wil je het boek lezen?Tot Nul Herleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruno Asselbergh. Lezen Tot Nul Herleid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN