T is beter stil te luisteren cd

T is beter stil te luisteren cd - Toon Hermans | Highergroundnb.org

...Deze voorgelezen keuze uit de gedichten en verhalen van Toon laat zich op een ideale manier luisterend lezen ... Luisteren - carrieretijger.nl ... .Als blij van... View credits, reviews, tracks and shop for the 2003 CD release of 'T Is Beter Stil Te Luisteren on Discogs. Beschrijving 't Is beter te luisteren is een opmerkelijke, gesproken bloemlezing uit een zettal bundels van Toon Hermans. Als blijk van grote waardering voor Toon Hermans lenen Willem Nijholt, Paul van Vliet, Karel Vingerhoets en Youp van 't Hek hun stem aan de versjes, gedichten, observaties en overdenkingen die hij publiceerde in Liggen in het gras, Op blote voeten, Ontbijten met jou ... T is beter stil te luisteren cd. Omschrijving: Deze voorgelezen keuze uit de gedichten en verhalen van T ... bol.com | 't Is beter stil te luisteren, Toon Hermans ... ... ... T is beter stil te luisteren cd. Omschrijving: Deze voorgelezen keuze uit de gedichten en verhalen van Toon laat zich op een ideale manier luisterend lezen. Als blij van grote waardering voor Too...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Hermans
DIMENSIE
3,96 MB
BESTANDSNAAM
T is beter stil te luisteren cd.pdf

OMSCHRIJVING

Deze voorgelezen keuze uit de gedichten en verhalen van Toon laat zich op een ideale manier luisterend lezen.Als blij van grote waardering voor Toon Hermans lenen Willem Nijholt, Youp van 't Hek, Paul van Vliet en Karel Vingerhoets hun stem aan de versjes, gedichten, observaties en overdenkingen die Toon Hermans publiceerde in Liggen in het gras, Op blote voeten lopen, Ontbijten met jou, Dan het je geluk, Zet je hart uit je hoofd en Wie is jong, wie is oud. Met als kroonjuweel het fragment 'De processie' van de meester zelf. Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?T is beter stil te luisteren cd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Hermans. Lezen T is beter stil te luisteren cd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN