Eric De Noorman Opnieuw Bekeken

Eric De Noorman Opnieuw Bekeken - Rob van Eijck | Highergroundnb.org

...enkoning die werd bedacht en getekend door Hans G ... Eric de Noorman - stripinfo.be ... . Kresse . Het is, gerekend vanuit 2006, 60 jaar geleden dat zijn avonturen voor het eerst verschenen in het Belgische dagblad Het Laatste Nieuws . Alle strips van de reeks Eric de Noorman - Opnieuw bekeken online te koop: 60 jaar Nederlands grootste stripheld INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,31 MB BESTANDSNAAM Eric De Noorman Opnieuw Bekeken.pdf PUBLICEER DATUM none SCHRIJVER Rob van Eijck ISBN 9789081116619 Aangeboden in Catawiki's Stripveiling (Nederlands): Eric de Noorman - De vrouw in het blauw + Eric de Noorman opnieuw bekeken incl. De Romeinse helm - 3x sc - 1e druk - (1990 / 20 ... Sp. erik de noorman opnieuw bekeken - Paperback ... ... . De Romeinse helm - 3x sc - 1e druk - (1990 / 2007). Nieuwstaat - Panda - H.G. Kresse. Eric de Noorman zou de grootste stripheld worden die Nederland ooit gekend heeft. Heel Europa, van noord tot zuid, genoot 15 jaar mee van zijn omzwervingen. De strip was populairder dan ooit en de oblongboekjes waarin de afleveringen waren gebundeld, haalden torenhoge oplagen en werden een gewild verzamelobject. Eric de Noorman is een Nederla...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Eijck
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Eric De Noorman Opnieuw Bekeken.pdf

OMSCHRIJVING

Hij kwam, zag en overwon; Eric de Noorman, de blonde Norenkoning die werd bedacht en getekend door Hans G. Kresse. Het is, gerekend vanuit 2006, 60 jaar geleden dat zijn avonturen voor het eerst verschenen in het Belgische dagblad Het Laatste Nieuws. Eric de Noorman zou de grootste stripheld worden die Nederland ooit gekend heeft. Heel Europa, van noord tot zuid, genoot 15 jaar mee van zijn omzwervingen. De strip was populairder dan ooit en de oblongboekjes waarin de afleveringen waren gebundeld, haalden torenhoge oplagen en werden een gewild verzamelobject!

Wil je het boek lezen?Eric De Noorman Opnieuw Bekeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Eijck. Lezen Eric De Noorman Opnieuw Bekeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN