Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch - Van Dale | Highergroundnb.org

...oekt. Van Dale Miniwoordenboek / Tsjechisch, EAN 9789066483965 ... Van Dale Miniwoordenboek Tjechisch door Van Dale ... . Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Koop nu Van Dale Miniwoordenboek Grieks van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch kopen? Ga naar Zwerfkei.nl Webshop keurmerk Service gericht Grote voorraad 30+ jaar ervaring Gratis verzending boven €50 Onvergetelijk avontuur! Advies nodig? Kom langs in onze winkel in Woerden of bel: 0348-421648! Bestel Van Dale Miniwoordenboek / Tsjechisch van Van Dale. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Van Da ... Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch van bestellen? ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch' door - Onze prijs: €13,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Koop nu Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Arabisch (Paperback). De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om... Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. Beschrijving Van Dale Miniwoordenboek: Tjechisch De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. Van Dale Miniwoordenboek Engels 1e druk is een boek van Van Dale. ISBN 9789066483279 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. Koop Van Dale Miniwoordenboek Tjechisch van Dale, van met ISBN 9789066483965. Gratis verzending...

INFORMATIE

AUTEUR
Van Dale
DIMENSIE
9,37 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066483965 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Noors, Zweeds, Deens, Indonesisch, Pools, Kroatisch, Slowaaks, Tsjechisch, Sloveens, Afrikaans, Grieks, Arabisch en Chinees.- Nederlands-Tsjechisch en Tsjechisch-Nederlands handig in één band - Handig zakformaat met flexibele kaft - Duidelijk door grote letters en kleur - Actuele en adequate woordenschat - Informatie over de uitspraak - Extra: thematische woordenlijsten zoals culinaire woordenlijsten, veelgebruikte afkortingen, telwoorden, dagen van de week en klokkijken - Extra: nuttige zinnen, bijvoorbeeld om te vragen waar het station is of hoe men een biertje bestelt - Extra: Onregelmatige werkwoorden - Inhoud: 20.000 trefwoorden - Bladzijden: 478 - Afmetingen: 8 cm x 11,5 cm (flexibele kaft)

Wil je het boek lezen?Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Dale. Lezen Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN