Rekenen Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2

Rekenen Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2 - Lisanne Martens | Highergroundnb.org

...enstappen op papier mogen worden genoteerd), schattend rekenen en schriftelijk rekenen (cijferen of kolomsgewijs rekenen) ... Rekenen/Volgorde van bewerkingen - Wikibooks ... . Memoriseren en onderhoud tafels en deeltafels tot en met 10. getallen. 1F Kenmerken niveau 1F o De opgave bevat een authentieke of herkenbare situatie, in de eigen leef-, werk- en leeromgeving. o De getallen en bewerkingen zijn eenvoudig. o De oplossing vraagt één of enkele eenvoudige handelingen. o De gegevens zijn eenduidig gepresenteerd en niet talrijk. o Het taalniveau is niet hoger dan 1F. Eindtermen Met reken ... Beter rekenen - Gemengde bewerkingen ... . o De gegevens zijn eenduidig gepresenteerd en niet talrijk. o Het taalniveau is niet hoger dan 1F. Eindtermen Met rekenen, aritmetica, cijferkunst, rekenkunde wordt een aantal bewerkingen, ook wel operaties genoemd, aangeduid die op getallen worden uitgevoerd. Deze bewerkingen zijn: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen en worteltrekken.Door het uitvoeren van een dergelijke bewerking wordt het resultaat van de bewerking berekend. De rekenkunde geeft tevens aan welke eisen en ... Zie: overzicht 1F en 2F •Eenvoudige veelvoorkomende breuken •Eenvoudige bewerkingen in context •Een deel nemen van een geheel getal -Bijv. tweederde deel van 120 of 2/3 x 120 •Geen formele procedures voor de basisbewerkingen met breuken in de F-niveaus Rekenen / Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2 + Website - Boek Lisanne Martens (9037221432) €13,25. Bruna.nl . Het Boek Rekenen / Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2 + Website (9037221432) geschreven door Lisanne Martens bestel je op bruna.nl! Rekenen / Getallen en bewerkingen voor 1F; ... Getallen: Bewerkingen. Optellen en aftrekken met hele getallen (tot tenminste 20): - handelend optellen, aftrekken en splitsen van hoeveelheden - handelend omgaan met begrippen rond optellen, aftrekken en splitsen zoals erbij tellen, weghalen, erbij, nog eentje, eraf, weg, samen, over...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisanne Martens
DIMENSIE
5,83 MB
BESTANDSNAAM
Rekenen Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

StruX biedt leer-werkboeken aan voor Rekenen 1F. Er zijn verscheidende leer-werkboeken beschikbaar die samen een dekkend aanbod vormen om referentieniveau 1F te behalen. Om maatwerk te bieden wordt de leerinhoud voor enkele deeltjes van Rekenen 1F ook aangeboden op C niveau. C niveau materialen zijn voor deelnemers die op de grens zitten van een ontwikkelperspectief richting beschermde arbeid en loonvormende arbeid. Dit leer-werkboek richt zich op het onderwerp getallen en bewerkingen. Het is een leer-werkboek geschreven op het B- niveau. De deelnemer leert in dit leer-werkboek onder andere: Vermenigvuldigen en delen tot en met 100; Vermenigvuldigen en delen met grote getallen en kommagetallen; Schatten; Rekenen met een rekenmachine. Het leer-werkboek biedt lesmateriaal voor ongeveer 24 sbu.

Wil je het boek lezen?Rekenen Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisanne Martens. Lezen Rekenen Getallen en bewerkingen voor 1F; Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN