Hoezo Tikgeit?

Hoezo Tikgeit? - J. Van Der Sluis | Highergroundnb.org

...or geschreven en beschrijft de taal, de schriftelijke communicatie en de omgangsvormen in het bedrijfsleven ... Hoezo tikgeit ? : J. van der Sluis : 9789043008075 ... . Het bevat veel hilarische anekdotes en tips voor communicatie en de organisatie van je eigen werk. Hoewel managers en andere professionals graag met alle eer strijken, is er een leger van mensen die er achter de schermen voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Directiesecretaresses (M/V) of managementassistenten zijn de steun en toeverlaat van een manager, directeur (M/V) of directieteam. De office manager zorgt ervoor dat alles op het kantoor aanwezig is en als een zonnetje loopt. Wat is de ... Office manager/directiesecretaresse ... . De office manager zorgt ervoor dat alles op het kantoor aanwezig is en als een zonnetje loopt. Wat is de betekenis van tikgeit, tikhit, tikteef? Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord tikgeit, tikhit, tikteef. Door experts geschreven. Op het juiste pad. Wij bieden hulp op weg naar een gezonde en vitale leefstijl en wij helpen bedrijven en medewerkers aan het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid. Hoezo vega(n) eten. Vrouwensteeg 7a | 2312 DX Leiden . 06 40 87 89 94 ... Hoezo Heino? gaat over alles dat Heino zo'n boeiend dorp maakt. Het nieuws, de verhalen en beelden benadrukken dat het in Heino goed toeven is. Hoezo tikgeit ? by J. van der Sluis, 9789043008075, available at Book Depository with free delivery worldwide. Hoezo Online geeft trainingen op het gebied van online marketing & e-commerce. Uitganspunt is een zelf ontwikkeld 7 stappenplan. De eerste 4 stappen bieden praktische handvatten in het ontwerpen van een website. Elke stap wordt onderbouwd vanuit de theorie, ... Hoezo kan volgens Koenen informerend, maar ook argwanend en ongelovig gebruikt worden. 'Hoezo mag ik hier niet parkeren?' is dus een goede zin. Het is niet zomaar een neutrale reactie op de opmerking 'U mag hier niet parkeren': de spreker/schrijver kan er direct mee duidelijk maken dat het verbod op z'n minst verbazing wekt. Hoezo Tikgeit? Tweedehands. 7,14. Verkoop door JB Tradings. In winkelwagen Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facture...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Van Der Sluis
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Hoezo Tikgeit?.pdf

OMSCHRIJVING

Een stijlgids toegespitst op de dagelijkse werkzaamheden van de 300.000 secretaresses die ons land telt. Naast veel voorbeelden uit de praktijk bevat het veel basiskennis en tips in compacte vorm. Daarbij gaat het om zaken als het correct opnemen van de telefoon of het beschaafd afschermen van de baas, maar vooral om schriftelijke vaardigheden: hoe stel ik een brief op, is het -d of -dt, wat hoort thuis in een bijlage en nog veel meer. Een must voor de secretaresse-in-de dop en een opfrisser voor de secretaresse met ervaring.

Wil je het boek lezen?Hoezo Tikgeit? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Van Der Sluis. Lezen Hoezo Tikgeit? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN