Het Doesburg van mijn moeder

Het Doesburg van mijn moeder - Cristel Willems | Highergroundnb.org

...lde … "Het Doesburg van mijn moeder" paperback/ gebrocheerd: € 13,44 Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd ... Cristel Willems: Het Doesburg van mijn moeder ... . Het Doesburg van mijn moeder bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het Doesburg van mijn moeder Cristel Willems • Boek • paperback. Samenvatting . Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd. Ze groeide op tussen de schipbrug, de wallen Van Coehoorn en de mosterdzaden. Het Doesburg van mijn moeder Cristel Willems • Boek • paperback. Samenvatting . Een ontzettend leuk boek ... Het Doesburg van mijn moeder - Cristel Willems | Boeken.com ... . Ze groeide op tussen de schipbrug, de wallen Van Coehoorn en de mosterdzaden. Het Doesburg van mijn moeder Cristel Willems • Boek • paperback. Samenvatting . Een ontzettend leuk boekje met naast informatie en poëzie, ook zeer kleurrijke foto's van het liefelijke Doesburg. Een aanrader! Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd. Het Doesburg van mijn moeder. Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd. Ze groeide op tussen de schipbrug, de wallen Van Coehoorn en de mosterdzaden. In 1960 vertrok Leny naar Zevenaar, maar Doesburg zou voor altijd met haar meereizen. Cristel Willems probeert in Doesburg haar familieverhaal te achterhalen, maar er is ... Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd. Ze groeide op tussen de schipbrug, de wallen van Coehoorn en de mosterdzaden. In 1960 vertrok Leny naar Zevenaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Cristel Willems
DIMENSIE
12,52 MB
BESTANDSNAAM
Het Doesburg van mijn moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Leny Steffens werd op 2 maart 1931 geboren, onbewust van de historische gebeurtenissen die haar stad hadden gevormd. Ze groeide op tussen de schipbrug, de wallen Van Coehoorn en de mosterdzaden. In 1960 vertrok Leny naar Zevenaar, maar Doesburg zou voor altijd met haar meereizen. Cristel Willems probeert in Doesburg haar familieverhaal te achterhalen, maar er is weinig van terug te vinden. Spontaan drukt ze op de bel van het ouderlijk huis aan de Meipoortstraat. De bewoonster tovert wonderbaarlijk twee foto's van haar moeder als baby tevoorschijn: "Ik wist al die jaren dat er ooit iemand daarvoor zou aanbellen.' Getroffen door die woorden maakt de schrijfster een fictieve reconstructie van de anekdotes uit haar familie en laat ze zich betoveren door de geboortestad van haar en haar moeder.

Wil je het boek lezen?Het Doesburg van mijn moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristel Willems. Lezen Het Doesburg van mijn moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN