Kom Je Dat Thuis Eens Vertellen?

Kom Je Dat Thuis Eens Vertellen? - Leen Ackaert | Highergroundnb.org

...speelgoed en voeding. De individuele ontwikkeling van kinderen wordt nauwkeurig in kaart gebracht ... Wendy's opvoedvraag: hoe zorg je ervoor dat een puber op ... ... . Komt ze in het gedrang, dan staan hulpverleners klaar. De toekomst van kinderen, en zo ook van de samenleving, moet veilig worden gesteld. Hoe kom je thuis als ... al vergelijkingen getrokken met de vorige keer dat Europeanen ziektekiemen kwamen verspreiden. In een eerdere fase van de uitbraak voer een Thaise minister al eens uit ... Brants, Peter ; De Rycke, Lieven ; Van den Bergh, Bea. 2019 © KU Leuven; Disclaimer; Cookie ... Je ouders over seks vertellen: wat vind jij? - BEAM ... ... Brants, Peter ; De Rycke, Lieven ; Van den Bergh, Bea. 2019 © KU Leuven; Disclaimer; Cookie Policy; Follow KU Leuven on Het overkomt iedereen toch wel eens dat je een laag cijfer haalt. 14-11-2005, 10:37: Levitating Nun. Gewoon zeggen. 14-11-2005, 10:39 ... M'n ouders geloofden me niet eens toen ik vertelde dat ik voor m'n allereerste tentamen van rechten een 1 had . ... Alsik met een slecht cijfer thuis kwam gingen ze altijd honderd keer vragen hoe dat nou kon ... Ik woonde tegen de tijd dat ik het vertelde al praktisch bij hem, sliep 1 á 2 dagen in de week thuis bij mijn ouders, ze voelde het dus wel aankomen. Toen ik weer een avond daar sliep zei ik: "Mam, wat vind je er van als ik niet meer thuis kom slapen? Wij willens ons samenwoonplan gaan doorzetten. Dat deed de marskramer graag. Hij vertelde hoe hij drie keer dezelfde droom had gehad. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leen Ackaert
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
Kom Je Dat Thuis Eens Vertellen?.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is de tijd van het gewenste kind. Kinderen worden met de grootste zorg omgeven. Nagenoeg elke leeftijdsgroep heeft z’n eigen kledinglijn, snoepgoed, speelgoed en voeding. De individuele ontwikkeling van kinderen wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Komt ze in het gedrang, dan staan hulpverleners klaar. De toekomst van kinderen, en zo ook van de samenleving, moet veilig worden gesteld.Maar die speciale zorg heeft ook een schaduwzijde. We verliezen de levensomstandigheden van kinderen en jongeren uit het oog. In naam van de toekomst worden minderjarigen van nabij opgevolgd en waar nodig individueel bijgestuurd. Echter voor de noden van de minderjarigen als groep in onze samenleving – hier en nu – is er minder aandacht. Het beeld van de minderjarige is doorgaans deze van een volwassene in de maak.Heeft dat beeld ook een invloed op de relatie tussen ouder en kind? Zijn ouders werkelijk vooral begaan met de toekomst, of proberen ze ook rekening te houden met wat hun kinderen nu (al) zijn? Laten ze ruimte voor de inbreng van hun kinderen in het gezin? In dit boek proberen de auteurs op zoek te gaan naar antwoorden op deze vragen. Ze gaan na hoe het beeld dat onze samenleving van kinderen heeft, is ontstaan. We onderzoeken welke betekenis het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind voor de relatie tussen ouder en kind heeft. En ze laten ouders én kinderen aan het woord: hoe beleven zij hun onderlinge relatie, hoe ervaren ze kinderparticipatie in het gezin?Kom je dat thuis eens vertellen? is niet alleen een inspiratiebron voor ouders en opvoeders, maar voor iedereen die met kinderen omgaat.

Wil je het boek lezen?Kom Je Dat Thuis Eens Vertellen? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leen Ackaert. Lezen Kom Je Dat Thuis Eens Vertellen? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN