Karel gaat naar de bibliotheek

Karel gaat naar de bibliotheek - Liesbet Slegers | Highergroundnb.org

...kind als thema. Karel gaat naar de bibliotheek, van L ... Karel gaat naar de bibliotheek | Bibliotheek Merksplas ... . Slegers Artikelnummer: 9789044811407. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 De werking van een bibliotheek wordt hier op kleuterniveau uitgelegd: het zelf kiezen van boekjes, ze mee naar huis nemen, ze laten voorlezen en er zelf in kijken en ze dan weer terugbezorgen. Karel geniet van de boekjes en het voorlezen. Karel, de door Liesbet Slegers getekende peuter uit de Clavis-reeks gaat voor het eerst naar school. Hij maakt er kennis met zijn juf, zijn klas en wil ... Karel gaat naar de bibliotheek - YouTube ... . Hij maakt er kennis met zijn juf, zijn klas en wil eigenlijk toch liever mee naar huis terug. Dat gaat niet, dus blijft hij in een klas met heel veel lawaai, huilend, zonder mama. Naast hem zit een zwart jongetje dat net als hij huilt. Karel, de door Liesbet Slegers getekende peuter uit de Clavis-reeks gaat voor het eerst naar school. Hij maakt er kennis met zijn juf, zijn klas en wil eigenlijk toch liever mee naar huis terug. Dat gaat niet, dus blijft hij in een klas met heel veel lawaai, huilend, zonder mama. Naast hem zit een zwart jongetje dat net als hij huilt. Karel gaat naar de bibliotheek bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Karel gaat naar de bibliotheek. Ik ben Karel. Vandaag ga ik naar de bibliotheek. Daar hebben ze ongelooflijk veel boeken. Die mag ik zomaar mee naar huis nemen. Leuk, hè? Een uitnodigend verhaal over de bibliotheek voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. € 13,95 Hans de Beer &...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbet Slegers
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Karel gaat naar de bibliotheek.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben Karel. Vandaag ga ik naar de bibliotheek. Daar hebben ze ongelooflijk veel boeken. Die mag ik zomaar mee naar huis nemen. Leuk, hè?Uitnodigend verhaal over de bibliotheek voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Karel gaat naar de bibliotheek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbet Slegers. Lezen Karel gaat naar de bibliotheek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN