Heet van de Flater

Heet van de Flater - André Franquin | Highergroundnb.org

...nele Franse naam: Spirou). Guust Flater werkt daar als postsorteerder ... Heet van de flater - Guust - Chronologisch 3 ... . Zijn werk neemt hij niet al te serieus: een groot deel van de dag slaapt hij en als hij toch wakker is, zet hij de boel op stelten met allerlei bizarre experimenten. Heet van de Flater (Hardcover). Guust is een uitvinder met een grenzeloze verbeelding. Een liefhebber van ongewone huisdieren. Een manusje van alles (en... Guust 4 - Heet van de Flater. Guust 4 - Heet van de Flater. Deze komische strip speelt zich af op ... Guust 4 - Heet van de Flater | André Franquin | Dupuis ... ... . Guust 4 - Heet van de Flater. Deze komische strip speelt zich af op de redactie van het stripblad Robbedoes (originele Franse naam: Spirou).Guust Flater werkt daar als postsorteerder. Zijn werk neemt hij niet al te serieus: een groot deel van de dag slaapt hij en als hij toch wakker is, zet hij de boel op stelten met allerlei bizarre experimenten. R4 Heet van de flater 1985 1e druk HC scen; Yvan Delporte tek; André Franquin uitg; Dupuis Verkoper. Beerdje. Beerdje terneuzen, NL Alles van verkoper. Verzendkosten; Nederland: € 4,95: België ... Guust Flater - Het Beste van Guust - Box met 8 delen - Hardc Unieke, exclusieve uitgaves in hardcover. Uitgegeven door knack/ standaard boekhandel 2017 de b...

INFORMATIE

AUTEUR
André Franquin
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
Heet van de Flater.pdf

OMSCHRIJVING

Guust is een uitvinder met een grenzeloze verbeelding. Een liefhebber van ongewone huisdieren. Een manusje van alles (en van niets). De meest onhandige kantoorhulp, die alleen bij uitgeverij Dupuis terecht kon. Hij flatert vol goede wil en is goudeerlijk. Hij is de ultieme antiheld en was het favoriete personage van Franquin.Guusts ongeremde humor en dromerige onbevangenheid gingen generaties recht naar het hart. Herontdek nu al zijn flaters in deze complete en ultieme heruitgave!

Wil je het boek lezen?Heet van de Flater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Franquin. Lezen Heet van de Flater Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN