Arrowood

Arrowood - Mick Finlay | Highergroundnb.org

...het geld goed gebruiken. Pas wanneer blijkt dat de vermiste man voor Arrowoods aartsvijand Mr ... Home | Arrowood ... . Cream werkte, gaat hij overstag. Hij wil Cream koste wat kost vernederen. Al snel blijkt echter dat het om veel meer gaat dan een simpele verdwijning. Teva Arrowood Lux Mid WP is van luxe volnerfleer, waardoor het van hoge kwaliteit is. De schoen is hierdoor waterdicht en houdt het regen, plassen en spetters veilig tegen, waardoor jij je droge voeten behoudt. En ja, zelfs dat heb ik kunnen testen tijdens een wandeling bergafwaarts in de regen! Ontde ... Teva Arrowood Lux Mid WP - Heren -Blauw - Schoenen kopen ... ... . En ja, zelfs dat heb ik kunnen testen tijdens een wandeling bergafwaarts in de regen! Ontdek de wijnkelder van Arrowood, hun wijnen, hun geschiedenis, land en faciliteiten in () Arrowood heeft weinig zin in de zaak, maar kan het geld goed gebruiken. Pas wanneer blijkt datde vermiste man voor Arrowoods aartsvijand Mr. Cream werkte, gaat hij overstag. Hij wil Cream koste wat kost vernederen. Al snel blijkt echter dat het om veel meer gaat dan een simpele verdwijning. Arrowood, de arme tegenhanger van Sherlock Holmes, raakt verwikkeld in een zaak aan de zelfkant van het 19e-eeuwse Londen. BESLIST.nl Goedkope schoenen online kopen? Bekijk mooie & leuke schoenen 2020 Bestel je nieuwe merk shoes met sale / outlet aanbiedingen Het boek Arrowood, geschreven door Mick Finlay, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Arrowood direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Mick Finlay
DIMENSIE
12,84 MB
BESTANDSNAAM
Arrowood.pdf

OMSCHRIJVING

Londen, 1895. Een moordenaar maakt de straten onveilig. De armen hebben honger, misdadigers nemen de leiding.Privédetective William Arrowood heeft een grote hekel aan Sherlock Holmes. Holmes is beroemd en krijgt de interessantste zaken, terwijl Arrowood het moet doen met cliënten die zich aan het randje van de samenleving bevinden.Op een dag krijgt Arrowood bezoek van de mooie Caroline Cousture, die op zoek is naar haar verdwenen broer. Arrowood heeft weinig zin in de zaak, maar wanneer blijkt dat de vermiste man voor Arrowoods aartsvijand Mr. Cream werkte, gaat hij overstag. Hij wil Cream koste wat kost vernederen. Al snel blijkt echter dat het om veel meer gaat dan een simpele verdwijning. Kan Arrowood deze zaak oplossen zonder dat er nog meer slachtoffers vallen? En hoe blijft hij uit de buurt van die lastpak Holmes?'Arrowood is een held met tekortkomingen, maar wel innemend.Het plot vliegt met verve van gevaar naar wending en terug.' The Times'Een zeer fijn alternatief voor Sherlock Holmes.' Publishers Weekly"Finlay heeft een prachtig beeld van Londens onderbuik geschapen en dat maakt Arrowood razend interessant.' ★★★★ VN Thriller- & Detectivegids Fans van Sherlock Holmes en Hercule Poirot zullen smullen van deze detective met een rafelrandje.

Wil je het boek lezen?Arrowood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mick Finlay. Lezen Arrowood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN