De gehoornden

De gehoornden - Bianca Mastenbroek | Highergroundnb.org

...schermd van de buitenwereld door een scherm, ooit opgezet door Suvi, de eerste gehoorde ... De gehoornden (e-Book) - Bianca Mastenbroek | Boeken.com ... . De gehoornden. De magische barrière van de godin Suvi beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana en Fokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteel van de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof ... De gehoornden | I ... De gehoornden [e-Book] - Bianca Mastenbroek - (ISBN ... ... . Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof ... De gehoornden | ISBN 9789051165807 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „De gehoornden" door Bianca Mastenbroek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een magische barrière beschermt het eiland Arandia al eeuwen tegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana ... De Gehoornden bevat het complete verhaal over Arandia, in twee delen: Geheugenstrijd en Gewetensstrijd. Fijn voor de fans van Geheugenstrijd, zij kunnen eindelijk de ontknoping lezen, maar nog fijner voor nieuwe lezers, die kunnen genieten van een lekker dik, afgerond fantasyverhaal. De kracht van De gehoornden ligt bij de sterke personages en hoe ze omgaan met hun verantwoordelijkhei...

INFORMATIE

AUTEUR
Bianca Mastenbroek
DIMENSIE
12,5 MB
BESTANDSNAAM
De gehoornden.pdf

OMSCHRIJVING

Een magische barrière beschermt het eiland Arandia al eeuwentegen het kwaad van de Gehoornde. Wanneer de tweeling Vana enFokko uitverkoren wordt tot een speciale opleiding in het kasteelvan de koning, ontdekken ze dat de barrière ernstig verzwakt is en dat zij moeten helpen deze te beschermen. Maar dat valt niet mee, want niets is wat het lijkt aan het hof, zelfs hun opleiding niet. Vana laat zich verleiden door de lokroep van de macht, terwijl Fokko steeds meer in de ban raakt van Suvi’s vloek. Intussen valt de oorlogsvloot van de Gehoornde de verzwakte barrière aan. Om Arandia te beschermen moet de tweeling ingrijpende beslissingen nemen met vergaande gevolgen...De gehoornden is een bloedstollende, magische jeugdroman waarin goed en kwaad niet door een barrière gescheiden blijven.

Wil je het boek lezen?De gehoornden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bianca Mastenbroek. Lezen De gehoornden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN