Versluierde Tijd

Versluierde Tijd - Carolyn Slaughter | Highergroundnb.org

...heeft om een verhaal of fragment daarvan te lezen ... Beter spellen - verleden tijd ... . We leven in een bijzondere tijd waarin de mensheid een mega omslag in bewustzijn zal doormaken. ... Cyclisch werd bepaald dat ons bewustzijn open en helder, dan wel afgesloten en versluierd zou zijn. In deze afgesloten, versluierde periode hebben wij de afgelopen eonen doorgebracht. Versluieren 1) Achterhouden 2) Bedekken 3) Bemantelen 4) Camoufleren 5) Hullen 6) Inhullen 7) Maskeren 8) Omhullen 9) Sluieren 10) Verbergen 11) Verdoezelen 12) Verduisteren 13) Verheimelijken 14) Verhullen 15) Verstoppen 16) Voileren 17) Wazig maken Nederlandse synoniemen voor "versluieren" - Interglot woordenboek. achterhouden werkwoord (houd achter, houdt acht ... bol.com | Versluierde Tijd, Carolyn Slaughter ... ... . achterhouden werkwoord (houd achter, houdt achter, hield achter, hielden achter, achtergehouden) De aarde is in deze Nieuwe Tijd volop in beweging. We zijn op weg ons te ontdoen van een scala aan opgebouwde overtuigingen die ons in staat stelden een illusiewereld te scheppen. We worden wakker uit een soort droomwereld waarin wij als mens onze vele ervaringen hebben opgedaan en waarbij we in een soort staat van zijn verkeerden waarin we ons niet meer konden herinneren wie we in ... Werkwoorden | verleden tijd. In de verleden tijd kent elk werkwoord slechts twee vormen: enkelvoud, ongeacht 'ik', 'jij'of 'hij' meervoud; In de verleden tijd wordt vaak onderscheid gemaakt tussen zwakke en sterke werkwoorden. Zwakke werkwoorden. Bij zwakke werkwoorden is de verleden tijd meestal opgebouwd uit de ik-vorm met 'te(n)' of 'de(n ... De Belgische ekonomie koestert zich in de warmte van de internationale konjunktuur. Mede dank zij het herstel van de konkurrentiepositie, pikt ons land volledig in op de buitenlandse ... Het Versluierde Land 7 (Paperback). Na de bevrijding van Doran breekt een tijd van opbouw aan. Jongeren, op zoek naar een betere wereld, trekken naar de... De Europese beurzen boekten winst, met dank aan de hoop dat dankzij de politieke chaos in Londen de brexit uitgesteld zoniet afgesteld kan worden. In de Bel20 voerden KBC en ING de klim ... Na de bevrijding van Doran breekt een tijd van opbouw aan. Jongeren, op zoek naar een betere wereld, trekken naar de nieuwe stad Alantis, toevluchtsoord voor weeskinderen, oorlogsslachtoffertjes en kinderslaafjes. Er is een grote behoefte aan kennis op het gebied van boomteelt, ecologie en de tuinbouw. In deze tijd waarin alles om je heen stilvalt, ontstaat bij velen gevoelens van onrust en verveling. In het 'gewone' leven kun je deze gevoelens voorkomen, door snel je schoenen aan te trekken en je te mengen in een van de talloze activiteiten. Maarten Asscher: Verbarium. Bert Bakker, Amsterdam, 1994; 36 blz. - f 29,90 Toekomende tijd II: zal versluierd hebben zult versluierd hebben zal versluierd hebben...

INFORMATIE

AUTEUR
Carolyn Slaughter
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
Versluierde Tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Carolyn Slaughter groeide op in een Brits protectoraat (het huidige Botswana). In Versluierde tijd neemt ze de lezer mee naar het hart van Afrika. Als zesjarig meisje heeft ze in dit overweldigende en verlaten landschap van de Kalahari woestijn haar toevlucht gezocht. Ze werd omringd door natuur die zoveel grootsheid en kracht uitstraalde dat ze haar ogen er niet van af kon houden. In een nacht kon er zomaar een enorme rivier ontstaan waar groepen flamingo's en kuddes jachtdieren op af kwamen. En konden termietenheuvels zo hoog als bomen worden. Zelden is op zo'n indrukwekkende manier over de schoonheid van Afrika geschreven. 'Dit boek gaat over mijn kinderjaren in een heel bijzonder deel van Afrika, de Kalahari-woestijn. Het gaat over het leven van ons gezin in een uitzonderlijk mooi land. (...) Wat mij overkwam raakte ons allemaal - mijn moeder en vader en mijn twee zusjes en mij: we gingen er stuk voor stuk aan kapot omdat het zo gruwelijk was, en we probeerden allemaal te doen alsof er niks aan de hand was. Ieder van ons ontwikkelde een eigen overlevingsstrategie en sloeg zich er alleen doorheen. Aan de oppervlakte waren we precies wat we leken te zijn: een gewoon Engels gezin dat in een zeer afgelegen deel van Afrika woonde.´ Zo begint Carolyn Slaughter haar boek.

Wil je het boek lezen?Versluierde Tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carolyn Slaughter. Lezen Versluierde Tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN