KIP IS OP MUIS

KIP IS OP MUIS - Rian Visser | Highergroundnb.org

...de smaak van de binnenkant van een ei te proeven ... Kip op tournee - Mama Muis ... . De beloning verdwijnt en de kip beleeft er geen plezier meer aan om op een ei te pikken. Daarnaast zeggen sommige kippenspecialisten dat de nepeieren de kippen stimuleren om zelf ook eieren te leggen. Let wel op: een broedse kip heeft veel van dezelfde kenmerken, echter zit deze dan vaak op een nest met eieren. Kippen controleren: Neem af en toe de kippen in de hand en kijk eens tussen de veren rondom de cloaca (de aarsopening). Bekijk de kip goed en controleer of alles nog ... jufjanneke.nl - Kip en Leren lezen met Kip en Muis ... . Bekijk de kip goed en controleer of alles nog gezond is. Bij tamme kippen kun je zo oppakken. Mijn kip wil niet meer van haar nest? Een kip die op haar nest blijft zitten is broeds en wil haar eieren uitbroeden. Soms zit een kip op een leeg nest, een onbevrucht ei of op een kalkei te broeden. Er zijn 3 mogelijkheden om dit op te lossen: Als je geen haan hebt kan je er bevruchte eieren onderleggen en dan zal de kip die uitbroeden, na 21 dagen komen de kuikens uit. Deze muizen schakelen dan automatisch je touchpad uit. Ga net als bij stap 7 naar apparaatbeheer, en klik op 'Muis en andere apparaten'. Bij elk van de muizen kun je nu met je rechtermuisknop drukken, om vervolgens op 'verwijder apparaat' te klikken. Doe dit voor iedere muis en test vervolgens of de touchpad het weer doet. Bij de kip komt de bruine lichaamsluis en de rode bloedluis voor. De bruine luis is de minst schadelijke. Deze zit vooral op de buik en rond de cloaca en eet huidschilfers. Hij veroorzaakt onrust en irritatie van de huid waardoor de kippen tussen hun veren pikken en minder eieren leggen....

INFORMATIE

AUTEUR
Rian Visser
DIMENSIE
5,47 MB
BESTANDSNAAM
KIP IS OP MUIS.pdf

OMSCHRIJVING

Raketjes zijn leerboek voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar álle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al vroeg een versnelling in hun leesontwikkeling.kip is op muis.kip is op muis.maar muis is op bok.bok is op big.en big is op kip.

Wil je het boek lezen?KIP IS OP MUIS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rian Visser. Lezen KIP IS OP MUIS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN