Kroniek van een hofzanger

Kroniek van een hofzanger - Yuri Herrera | Highergroundnb.org

...hofzanger book. Read 171 reviews from the world's largest community for readers ... Athenaeum Boekhandel | Kroniek van een hofzanger, Yuri Herrera ... . De Mexicaan Lobo is een arme straatmuzikant. Hij kan nau... Kroniek van een hofzanger. door Yuri Herrera. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Kroniek van een hofzanger Subject: fragment Created Date: 20121119135512+01'0 ... Kroniek van een hofzanger by Yuri Herrera ... . Kroniek van een hofzanger Subject: fragment Created Date: 20121119135512+01'00' ... Yuri Herrera Kroniek van een hofzanger. Gedrukt boek . Een Mexicaanse straatmuzikant belandt in de hofhouding van de machtige leider van een drugskartel en ontdekt als buitenstaander hoe deze wereld werkt. Genre Fictie, Sociale roman Onderwerpen Kroniek van een hofzanger. Auteur(s) Yuri Herrera Vertaler(s) Heijo Alting. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) Wereldbibliotheek Uitgever(s) Wereldbibliotheek. Taal Nederlands Vers. datum 16/01/2013 NSTC 100031347. De Mexicaan Lobo is een arme straatmuzikant. Kroniek van een hofzanger. De Mexicaan Lobo is een arme straatmuzikant. Hij kan nauwelijks lezen en schrijven maar heeft het talent om ontroerende liederen te maken over grote gebeurtenissen. Dankzij deze gave wordt hij opgenomen in de entourage van de Koning, de leider van een drugskartel. Lobo vertelt het verhaal van het hof van huurmoordenaars, corrupte politieagenten, hoeren en profiteurs ... Kroniek van een hofzanger direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De Mexicaan Lobo is een arme straatmuzikant. Hij kan nauwelijks lezen en schrijven maar heeft het talent om ontroerende liederen te maken over grote gebeurtenissen. Dankz...

INFORMATIE

AUTEUR
Yuri Herrera
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Kroniek van een hofzanger.pdf

OMSCHRIJVING

De Mexicaan Lobo is een arme straatmuzikant. Hij kan nauwelijks lezen en schrijven maar heeft het talent om ontroerende liederen te maken over grote gebeurtenissen. Dankzij deze gave wordt hij opgenomen in de entourage van de Koning, de leider van een drugskartel.Lobo vertelt het verhaal van het hof van huurmoordenaars, corrupte politieagenten, hoeren en profiteurs waarin hij terecht is gekomen, en van de Koning die altijd onder druk staat van zijn eigen handlangers, die in een verbeten onderlinge machtsstrijd zijn verwikkeld. Als hij de jonge vrouw ziet die is voorbestemd om met de bendeleider te trouwen, trekt Lobo zijn conclusies.

Wil je het boek lezen?Kroniek van een hofzanger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yuri Herrera. Lezen Kroniek van een hofzanger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN