De heilige bron van de islam

De heilige bron van de islam - I. Trojanow | Highergroundnb.org

...iews from the world's largest community for readers ... De heilige bron van de islam : een pelgrimstocht naar ... ... . Onder honderdduizenden islamitische pelgrims schrijver ... De heilige bron van de islam . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. De islamitische heilige boeken (Arabisch:كتب سماوية إسلامية koetoeb sumawia islamia, islamitische verheven boeken) zijn de documenten waarvan moslims geloven dat ze door God aan boodschappers werden geopenbaard. Het betreft de Suhuf-i-Ibrahim (Rollen van Abraha ... Zamzam - Wikipedia ... . Het betreft de Suhuf-i-Ibrahim (Rollen van Abraham), Suhuf Musa (Rollen van Mozes), de Tawrat (), de Zaboer (), de Indjil (het Evangelie) en de Koran. De heilige bron van de islam is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De heilige bron van de islam PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De heilige bron van de islam. Samen met honderdduizenden pelgrims nam schrijver Ilija Trojanow in 2003 deel aan de hadj, de grootste ... De heilige bron van de Islam - 2006 - Gebonden met stofomslag - 157 pp. - Vertaling uit het Duits door Henriëtte van Weerdt-Schellekens. De wereld is groot en overal loert redding - 2009 - Gebonden met stofomslag - 283 pp. - Vertaling uit het Duits door José Rijnaarts. Volgens het traditionele verhaal van de Islam kreeg Mohammed (ca. 570 geboren in Mekka) van de engel Gabriël gedurende 23 jaren de koran gedicteerd. Hij reciteerde die openbaring en verwierf enige volgelingen, maar de Mekkaanse elite wilde er niet aan. Dus week hij uit naar Medina waar het tij keerde en een 'wereldreligie' vorm kreeg. De Heilige Koran, het Heilige Boek van de Islam, is door God aan Profeet Mohammed (Vrede zij met hem) geopenbaard gedurende een tijdsbestek van 23 jaar. Telkens ...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Trojanow
DIMENSIE
10,62 MB
BESTANDSNAAM
De heilige bron van de islam.pdf

OMSCHRIJVING

Samen met honderdduizenden pelgrims nam schrijver Ilija Trojanow in 2003 deel aan de hadj, de grootste geloofsbetuiging van de islam. Tijdens zijn drie weken durende verblijf in Mekka doet hij een eindeloze reeks indrukken op, waardoor hij langzaam maar zeker het wezen van de islam begint te begrijpen. Hij wordt onderdeel van de grote, duizend jaar oude traditie, maar beleeft ook zijn persoonlijke pelgrimage. Ilija Trojanow beschrijft op poëtische wijze de afmatting van de lange bedevaart, maar ook de beloning en diepe vreugde die de pelgrimstocht schenkt. Hij combineert een rijkdom aan informatie over geografie, geschiedenis, architectuur en religie met zijn persoonlijke observaties.

Wil je het boek lezen?De heilige bron van de islam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Trojanow. Lezen De heilige bron van de islam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN