ALEXANDER VERHEUL

ALEXANDER VERHEUL - Bervoets | Highergroundnb.org

... was de zoon van Quirijn Maurits Rudolph Ver Huell ... IJsselbrug in Doesburg wordt Alexander Ver Huellbrug ... ... .. Hij ging in 1840 Rechten studeren te Leiden en promoveerde daar op stellingen op 25 april 1848, waarna hij te Arnhem ging wonen. Als tekenaar maakte hij grote naam door het uitgeven ... 1. Alexander Willem Maurits Carel Ver Huell werd op 7 maart 1822 in Doesburg geboren. Zijn vader Maurits, voluit geheten Quirijn Maurits Rudolph Ver Huell (1787-1860), 1 was een op non-actief gesteld zee-officier, die na een roemvolle reis naar Oost-Indië op de terugweg schipbreuk had geleden en bij het verlaten van het schip bovendien in conflict was gekomen met zijn superieuren. ALEXANDER VERHEUL (Bindwijze overig). de arnhems ... Verheul - Adviseurs voor het leven ... . ALEXANDER VERHEUL (Bindwijze overig). de arnhemse tekenaar en kunstverzamelaar alexander ver huell (geboren 1822) wordt beschreven als een... Sehen Sie sich das Profil von Alexander Verheul auf LinkedIn an,...

INFORMATIE

AUTEUR
Bervoets
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
ALEXANDER VERHEUL.pdf

OMSCHRIJVING

de arnhemse tekenaar en kunstverzamelaar alexander ver huell (geboren 1822) wordt beschreven als een getormenteerde gek die schrijven en tekenen kan. de vraag hoe deze koning lear in zijn tijd de populairste tekenenaar van nederland tot zijn zotternij zou zijn gekomen staat in deze biografie centraal.

Wil je het boek lezen?ALEXANDER VERHEUL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bervoets. Lezen ALEXANDER VERHEUL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN