Leugens En De Liegende Leugenaars Die Ze Vertellen

Leugens En De Liegende Leugenaars Die Ze Vertellen - Al Franken | Highergroundnb.org

...ontmasker je een leugenaar verbaal? Er zijn meerdere manieren om een leugenaar te herkennen en te ontmaskeren ... Leugens herkennen: zo doe je dat | Dokterdokter.nl ... . De eerste manier is verbaal. Dus d.m.v. wat ze tegen je vertellen. Communicatie bestaat echter voor maar 7% uit woorden. 1. Ze beantwoorden vragen die niet worden gesteld. Al Franken Leugens en de liegende leugenaars die ze vertellen. een eerlijke en uitgebalanceerde analyse van rechts Amerika. Gedrukt boek . Satirische ontmaskering van het rechtse bewind van de regering-Bush en andere rechtse Amerik ... Leugenaars ontmaskeren - Psychologische Manipulatie ... . Gedrukt boek . Satirische ontmaskering van het rechtse bewind van de regering-Bush en andere rechtse Amerikaanse wantoestanden. Genre Non-Fictie Onderwerpen ... Leugens Met lit. opg. Leugens vertellen is 'spannend' en riskant, en ieder lichaam reageert op die eigenschappen met het creëren van stress-hormonen. Een dergelijke reactie betekent dat de bloeddruk stijgt, de hartslag toeneemt en de ademhaling oppervlakkig wordt. Vooral beginnende leugenaars, en mensen die zware leugens vertellen, hebben hier last van. Maak het goed met de mensen die je benadeeld hebt en buig je voor God. Er is geen plaats in Gods koninkrijk voor kwaadsprekers en leugenaars. 'Hun deel is in de poel, die brandt van vuur en zwavel: dit is de tweede dood.' (Openbaring 21:8) Veel christenen maken zichzelf wijs dat God hun leugens door de vingers ziet. Deze zelfmisleiding is zeer ... Pathologische leugenaars vertellen leugens die zo ver van de werkelijkheid vandaan liggen dat ze vaak ontzettend doorzichtig zijn. Vaak geloven ze in de leugens die ze zelf verspreiden, en zullen ze je volstrekt absurde verhalen vertellen. Dat doen ze met een pokerface die zo betrouwbaar lijkt dat je ze haast wel móet geloven. Pathologisch liegen...

INFORMATIE

AUTEUR
Al Franken
DIMENSIE
10,83 MB
BESTANDSNAAM
Leugens En De Liegende Leugenaars Die Ze Vertellen.pdf

OMSCHRIJVING

Geachte lezer,God heeft Al Franken opgedragen dit boek te schrijven. Om de vloer aan te vegen met het taalgebruik van rechtse Amerikaanse politici en journalisten, hun leugens te ontmaskeren en hun ëfeiten´ te checken. Na lezing van Leugens, en de liegende leugenaars die ze vertellen weet u alles over Ann Coulter, Bill O´Reilly, Sean Hannity en Alan Holmes, de paradepaarden van journalistiek rechts Amerika. Nadat Bill O´Reilly (baas en talkshowhost van Fox News, en de lelijke man op de voorkant van dit boek) Al Franken voor de rechter had gedaagd, omdat hij het had gewaagd de slogan van Fox News - eerlijk en uitgebalanceerd - als ondertitel voor Leugens op te voeren, schoot de verkoop van dit boek alleen maar omhoog. O´Reilly verloor de rechtszaak. Van Leugens zijn in Amerika al meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Leugens En De Liegende Leugenaars Die Ze Vertellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Al Franken. Lezen Leugens En De Liegende Leugenaars Die Ze Vertellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN