De Avonden / Jubileumeditie

De Avonden / Jubileumeditie - Gerard Reve | Highergroundnb.org

...eschikbaar. Specificaties. ISBN-nummer: 9789023455738 ; Verschijningsdatum: 1/07/2009 ; Aantal ... Download PDF De Avonden / Jubileumeditie | BANK72 PDF ... ... Geschreven bij De Avonden / Jubileumeditie. Snap eigenlijk niet dat ik De Avonden niet eerder heb gelezen, maar goed het is er toch nog van gekomen. Ben er welliswaar nog in bezig, maar vind het vanaf het begin al een onderhoudend verhaal met die herkenbare jaren 50 sfeer. GOUD - JUBILEUMEDITIE. Op 24 en 25 februari 2021 viert Gerard Joling zijn 35e jubileum in de Ziggo Dome! Let op: dit is de nieuwe datum voor het concert dat oorspronkelijk op 5 juni 2020 zou plaatsvinden. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig. De slotzin van De avonden is zo mogelijk nog beroe ... Studystore | De avonden, Reve, G. | 9789023476672 ... . Reeds aangeschafte tickets blijven geldig. De slotzin van De avonden is zo mogelijk nog beroemder dan de zin die 'de held van deze geschiedenis, Frits van Egters' introduceert en de lezer in één keer vertelt waar en wanneer het verhaal zich afspeelt. De plaats wordt niet alleen bepaald met de woorden 'in onze stad' — heel precies worden we verwezen naar 'de eerste verdieping van het huis Schilderskade 66'. De avonden door Gerard Reve. De avonden door Gerard Reve. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Reve
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
De Avonden / Jubileumeditie.pdf

OMSCHRIJVING

De avonden is een van de belangrijkste boeken uit de Nederlandse literatuur het is klassiek geworden als de aangrijpende beschrijving van de saaiheid die Nederland in de naoorlogse jaren beheerste. In Frits van Egters weerspiegelt zich de jeugd, die zijn leven ziet verlopen in zinloosheid, eentonigheid en eenzaamheid. humor en de hoop dat er toch een hoger en groter Iets bestaat, houden hem op de been. De geluiden van afschuw over dit boek, bijvoorbeeld door Godfried Bomans, die meende dat Reves geestelijke gezondheid 'bij een langer aanhouden van deze gesteldheid ernstig gevaar loopt', zijn inmiddels ernstig tegengesproken door de velen voor wie De Avonden het mooiste boek is dat ze ooit lazen.

Wil je het boek lezen?De Avonden / Jubileumeditie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Reve. Lezen De Avonden / Jubileumeditie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN