Hardlopen? Je bent gek!

Hardlopen? Je bent gek! - B.G. Taal | Highergroundnb.org

... En natuurlijk is het van belang of je een beginner bent of al wat meer ervaring hebt op het gebied van hardlopen ... Kan ik hardlopen met spierpijn? 5 tips! NU Hardlopen ... . Je bent niet gek als je dit ook doet (integendeel) ... Ik ben tegenwoordig zo'n gek die halverwege een rondje hardlopen graag bij de roeivereniging even het water in stapt. De roeiers die - dik ingepakt - hun boot in het water laten, kijken me aan of ik gek ben. Zwanger worden en hardlopen. Regelmatig sporten is goed voor je: je lichaam wordt gezonder en je voelt je mentaal sterker. Bovendien kan het ... Teveel hardlopen is niet gezond | Sport: Diversen ... . Regelmatig sporten is goed voor je: je lichaam wordt gezonder en je voelt je mentaal sterker. Bovendien kan het hele proces van zwanger worden soms wel eens stressvol zijn en druk geven, en niks is beter om je hoofd weer leeg te maken dan even lekker te gaan hardlopen.. Hardlopen terwijl je probeert zwanger te worden kan dus zeker, maar ga ook niet te ver: je ... Je bent in beweging, je sport, je verbrand calorieën, etc. Het is goed voor je lichaam. Zo kan hardlopen je pezen, banden en spieren versterken. En ik voel me beter en zelfverzekerder als ik goed in mijn vel zit. En dat zit ik als ik lekker sport. Als je wat kilootjes te veel hebt en je gaat vaker hardlopen, kan het zorgen voor gewichtsverlies. Je bent net halverwege je intervaltraining, ... Als je regelmatig buiten hardloopt, zul je er vast last van hebben gehad. Het is een veel voorkomende klacht bij mensen die buiten sporten; de loopneus. ... Tijdens een run kunnen je benen als een gek beginnen te jeuken. Als je gek bent op snelheid dan moet je zeker voor skeeleren kiezen om je adrenaline kick te krijgen. Wil je de wind door je haren voelen en hoge snelheden bereiken? Dit kan op skeelers, want als gemiddelde of gevorderde skeeleraar kun je toch al relatief makkelijk snelheden van rond de 25 - 35 km/u bereiken. Dat het gekke weken zijn, is inmiddels wel duidelijk. Over hardlopen in deze coronaperiode is ook al ontzettend veel gezegd en geschreven. Iets dat ik het meeste om me heen hoor, is dat hardloopdoelen zijn weggevallen. Bijna iedereen heeft een doel moeten uitstellen. Na maandenlang trainen, kan het niet worden behaald. En hoewel bijna iedere sporter dit mogelijk goed kan relativeren, blijft ... De kans is groot dat jij wil beginnen met hardlopen omdat je vet wilt verliezen. Ho...

INFORMATIE

AUTEUR
B.G. Taal
DIMENSIE
4,97 MB
BESTANDSNAAM
Hardlopen? Je bent gek!.pdf

OMSCHRIJVING

Boeken per genre » Hobby & Vrije TijdHardlopen? Je bent gek!Hardlopen? Je bent gek!Babs G. TaalPrijs: €15,37ISBN 9789460080975 Beschrijving Beoordelingen VerwantDit is een boek voor die steeds toenemende groep van drukbezette mensen die hun zorgen willen vergeten en los willen komen van de dagelijkse beslommeringen. Hardlopen is daarvoor een prachtige manier. Zij zullen veel in dit boek herkennen. Het geploeter en de pijn, maar ook de vreugde en de kick.Babs G. Taal schrijft naast wetenschappelijke artikelen al jaren fictieverhalen (www.demeerenmeer.webklik.nl). In haar fantasie kan een sintelbaan voelen en horen en kan een sprookje zomaar gaan over het hardlopen. In dit boek beschrijft ze haar eigen hardloopervaringen. Ze is een laatbloeier op de baan als ze zich in januari 2007 aanmeldt bij atletiekvereniging Kombij. Het lopen wordt al snel een verslaving; groot is dan ook haar teleurstelling als blessures haar tot rust dwingen. Creatief weet ze die blessuretijd in te vullen met vrijwilligerswerk; zo wordt ze een supersupporter voor de lopers van de New York marathon en stort ze zich met hart en ziel op het massagevak om de lopers te helpen. Maar dat blije gevoel om weer zelf te mogen rennen na haar herstel, zal herkenbaar zijn. Ze kan mateloos genieten van een binnenkomst in het Olympisch stadion, waar ze het gejuich van tienduizenden mensen hoort. En ze is helemaal gek op medailles. Die gaan voorlopig niet in een schoenendoos. Lopen kan heel goed alleen, maar samen met anderen wordt het een feest. Een genoegen dat ze door dit boek met anderen wil delen.

Wil je het boek lezen?Hardlopen? Je bent gek! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.G. Taal. Lezen Hardlopen? Je bent gek! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN