ONZE PLANEET, EEN WERELD

ONZE PLANEET, EEN WERELD - Ernest Claes | Highergroundnb.org

...ies en prachtige verhalen over dieren en planten, van zowel boven als onder water ... Waar zijn we actief - Wereld Natuur Fonds: Be one with ... ... . Het brengt de natuur op een boeiende manier tot leven. Onze wereld zit toch vreemd in elkaar. Tegenwoordig geldt de bigbangtheorie voor het ontstaan van onze wereld als verouderd. Bij aarde gaat het om 'onze planeet' met zijn fysieke eigenschappen, vandaar ook aarde in de betekenis van 'grond'. Bij wereld gaat het om onze planeet bezien vanuit de menselijke samenleving. Een planeet die een schoolvoorbeeld kan zijn van een uit de hand gelopen broeik ... Dit betekent vlees eten voor onze planeet - De Correspondent ... . Een planeet die een schoolvoorbeeld kan zijn van een uit de hand gelopen broeikaseffect. Wat er op Venus plaatsvindt, zou uiteindelijk ook op aarde kunnen gebeuren als we onbekommerd broeikasgassen in onze atmosfeer blijven sturen. Hieronder 10 interessante weetjes over Venus, de planeet genoemd naar de Romeinse godin van schoonheid en liefde. Onze nieuwe, 39ste cd 'Kom erbij!' is nu uit! Download of stream: https: ... Een gezonde planeet - Live in Concert 2018 - Kinderen voor Kinderen - Duration: 4:22. WAT MET ONZE PLANEET. Geschreven op 26-06-2020. Guy Devos. ... Deze gassen vormen een dak boven onze hoofden en is best vergelijkbaar met een serre. ... Dat klopt. Maar het rijkste deel van de wereld met de minste kinderen zorgt voor de meeste uitstoot van broeikasgassen. Hoe zal onze wereld vergaan? Het vergaan van de Aarde is één van de favoriete onderwerpen van het sciencefictiongenre. Hoewel de fantasie hier centraal staat, maken wetenschappers zich terecht zorgen over onze planeet....

INFORMATIE

AUTEUR
Ernest Claes
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
ONZE PLANEET, EEN WERELD.pdf

OMSCHRIJVING

Na zijn dramatische aftreden als secretaris-generaal van de NAVO werd Willy Claes van Tokio tot Sint-Petersburg gevraagd voor conferenties en gastcolleges over de internationale verhoudingen. Hij doceerde aan Amerikaanse universiteiten de geschiedenis van de Europese politiek. Als sociaal-democraat heeft hij een zeer doordachte visie op de toestand van de wereld in de 21ste eeuw. Hij heeft de erfenis van Willy Brandt vertaald in een eigentijds document. Willy Claes denkt na over de dialoog tussen Oost en West, Noord en Zuid; de relatie tussen arbeid, kapitaal en ecologie; de mondialisering van de planeet; het broze Aziatische mirakel; de moeilijkste overgang in Centraal-en Oost-Europa; de eeuwige strijd tussen dictatuur en democratie in Latijns-Amerika; de toekomst van de tewerkstelling; de nieuwe wereldorde en duurzame ontwikkeling. Hij beschrijft het einde van de Koude Oorlog en schetst de nieuwe wereldorde met haar problemen. Een erg realistische benadering, die niet in doemdenken vMeer boeken van Ernest Claes.

Wil je het boek lezen?ONZE PLANEET, EEN WERELD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ernest Claes. Lezen ONZE PLANEET, EEN WERELD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN