Papa is Gek op de Vierdaagse

Papa is Gek op de Vierdaagse - Gerard Peters | Highergroundnb.org

...de re De Nijmeegse Vierdaagse, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, is een vierdaags wandelevenement dat sinds 1909 ieder jaar wordt gehouden en start op de derde dinsdag van juli ... Dionne Stax is gek op de 'Vierdaagsebubbel' - Televizier.nl ... . Het is de grootste meerdaagse wandelprestatietocht ter wereld en staat inmiddels ook bekend als The Walk of the World.Elk jaar doen er deelnemers uit circa tachtig landen mee, onder wie een ... De meeste wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse zullen de 75-jarige Ada Wiggers uit Zoetermeer waarschijnlijk dan ook voor gek verklaren: zij gaat de wandeltocht op hakken lopen. Als wandelfan heb je vas ... Papa is Gek op de Vierdaagse Boek PDF Online ... . De meeste wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse zullen de 75-jarige Ada Wiggers uit Zoetermeer waarschijnlijk dan ook voor gek verklaren: zij gaat de wandeltocht op hakken lopen. Als wandelfan heb je vast een traantje weggepinkt toen je hoorde dat de Nijmeegse Vierdaagse niet doorging. We hebben goed nieuws voor je: er is een alternatief. Tijdens De Alternatieve Vierdaagse kan je in de derde week van juli toch mooie wandeltochten maken. Je doet al mee vanaf tien kilometer per dag! Doe jij ook mee? Vrijwilligers op de Vierdaagse: 'Ik ga hem echt niet lopen, ben niet gek' ... Zij zorgt ervoor dat iedereen morgen weer kan starten als ze op tijd zijn. Zelf liep ze de Vierdaagse 25 keer. Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt. Oude maar gevatte gezegden en wijsheden uit grootmoeders tijd, die nog steeds o zo waar zijn. Kies je favoriete komische leuke spreuk voor op je eigen tegeltje of laat er een leuk ... Kinderen voor Kinderen 3 - Ha, ha, ha, je vader Gezongen door Marc, Lara en Bennie. Vara 1982 M'n vader die is dominee Daar word ik mee gepest Ziezo, de zondag zit 'r op Je vader kan weer naar z'n ... De vijf van de vierdaagse (ook De 5 van de 4 daagse) is een Nederlandse film uit 1974 van René van Nie, gebaseerd op een idee van Emile Brumsteede en tot scenario verwerkt door Van Nie, Anton Quintana en Jonne Severijn.De film heeft als internationale titel The Five are marching in.Pierre Kartner schreef voor de film het lied Breng mij nog eenmaal naar huis, uitgevoerd door Corry Konings...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Peters
DIMENSIE
8,26 MB
BESTANDSNAAM
Papa is Gek op de Vierdaagse.pdf

OMSCHRIJVING

Voorlezen? Vertel je eigen verhaal!Met dit boek kan papa uitleggen waarom hij met de vierdaagse meedoet en wat daar zo leuk aan is. -------------------------------------------------------------------Papa is Gek op de VierdaagseHeel veel vaders wandelen de vierdaagse mee. Maar een lange wandeltocht loop je niet zomaar, daar moet je voor trainen. Hoe leg je dat uit aan je kind? Waarom gaat papa lopen? Waar wandelt papa eigenlijk naartoe? Wat is de vierdaagse?Om een kind uit te leggen wat de vierdaagse inhoud, is er nu het kinderboek "Papa is Gek op de Vierdaagse". Nu kan papa zijn baby, peuter of kleuter met korte teksten en kleurrijke prenten eenvoudig uitleggen wat wandelen is en wat een vierdaagse inhoud. Dit boekje is mooi voorleeskado voor de wandelende papa; Een cadeau voor zijn verjaardag, een kraamcadeau voor verse papa's, maar ook erg leuk als presentje bij de finish!

Wil je het boek lezen?Papa is Gek op de Vierdaagse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Peters. Lezen Papa is Gek op de Vierdaagse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN