Dierenfamilies - Nijlpaarden

Dierenfamilies - Nijlpaarden - Judith Jango-Cohen | Highergroundnb.org

...renfamilies - Elanden (0) 13,00. Wil Mara; Dierenfamilies - Herten (0) 13,00 ... Nijlpaarden - Judith Jango-Cohen | 9789055663194 ... ... . Andreas Steinig; Het grote otterboek (3) 12,99. Wulf Bodenstein; Collecties van het KMMA - Kaarten van Afrika (0) 21,95. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Dierenfamilies. Susan Schaffer ... Dieren in het wild - Nijlpaarden (Hardcover). In dit boek vind je allerlei feiten over nijlpaarden, bijvoorbeeld hoe ze leven, hoe ze hun jongen... Nijlpaarden zijn reusachtig. Een mannetje kan evenveel wegen als zon tie ... bol.com | Dierenfamilies - Bevers, Wil Mara ... ... ... Nijlpaarden zijn reusachtig. Een mannetje kan evenveel wegen als zon tien pianos: 3.600 kilogram. Deze reuzen zijn heel sterk. Zij bestaan voornamelijk uit spieren en hebben maar weinig vet. De enorme kaken van het nijlpaard gaat wel 1,2 meter open: de grootste bek van alle dieren op de walvis na. Walvissen leven in kuddes. Zij brengen het grootste deel van de dag rustend en duttend in het ... Op dit blad vind je verschillende dierenfamilies (het mannetje, het vrouwtje en het jong). Leerlingen kunnen het gebruiken om de dierenfamilies in te oefenen. Ze moeten dan telkens … Dezelfde dieren hebben soms verschillende benamingen, afhankelijk van de vraag of het dier vrouwelijk, mannelijk of jong is.Verschillende benamingen, met name die van jonge en gecastreerde dieren, zijn vaak afkomstig uit dialecten of sterk gerelateerd aan de dialectische namen en vertonen daarom vaak enige variatie. Alles over het nijlpaard Met zijn enorme afmetingen en een grote bek - die hij wel 150 graden kan openen en waarmee hij een krokodil van 3 meter doormidden kan happen - is het nijlpaard een uniek en indrukwekkend dier. Nijlpaarden zijn reusachtig. Een mannetje kan evenveel wegen als zon tien pianos: 3.600 kilogram. Deze reuzen zijn heel sterk. Zij bestaan voornamelijk uit spieren en hebben maar weinig vet. De enorme kaken van het nijlpaard gaat wel 1,2 meter open: de grootste bek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Jango-Cohen
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Dierenfamilies - Nijlpaarden.pdf

OMSCHRIJVING

Nijlpaarden zijn reusachtig. Een mannetje kan evenveel wegen als zon tien pianos: 3.600 kilogram. Deze reuzen zijn heel sterk. Zij bestaan voornamelijk uit spieren en hebben maar weinig vet. De enorme kaken van het nijlpaard gaat wel 1,2 meter open: de grootste bek van alle dieren op de walvis na. Walvissen leven in kuddes. Zij brengen het grootste deel van de dag rustend en duttend in het water door. Soms slapen zij onder water. Zonder erover te hoeven nadenken komen ze om de paar minuten boven water om adem te helen.

Wil je het boek lezen?Dierenfamilies - Nijlpaarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Jango-Cohen. Lezen Dierenfamilies - Nijlpaarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN